24 April 2012

Lantana-Mimpi Semalam

Assalamua'laikum..



Hai blog..ehheee..saya terjatuh cinta pulak dengan lagu ni..kalo kauorang ok cuba dengar lagu ni..kelakar sangat lirik dia..ahah!





Lagu dia boleh kata kategori rock la kan..tapi macam comel2 jer dengar..pasal mimpi pun siap tanya papa mama lagi..papa pulak bagi jawapan awek dia curang..ahaha..sentap ler kawang tu..


Dengar lagu macam ni untuk saja2 jer hiburan..lagipun saya ni jenis fleksibel..bagila lagu apa pun kalo irama dia sedap saya on jer..rock ke nasyid ke dangdut ke dikir barat ke..ahah semua saya on!yang penting diri kita janganlah terikut sangat dengan lagu yang kita dengar tu..


A friend of mine ada pernah bagitahu saya..geli kalo dengar lagu nasyid..rasa nak tidur jer sebab selooow sangat...ler apa yang gelinya..?saya dengar ok jer..ke hati dah keras kot?ahah..


K lah nak balik..jangan lupa add saya di g+..muahaha..

9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

layann~~

Ahmad Saufe said...

ades ni nasyid ek? name group ape? tajuk mende?boleh la jugak masuk kapla....haha

Aishah Jahirah said...

akk pun layan aje....cuma ada la lagu yg betul2 halwa telinga xblh terima 2, buat2 xdengar je la...;p

DuniakuAbstrak said...

best jugok

CaDLyNN said...

layankan aje :)

Rojak said...

lagu apa pun taki kisah asalkan ia membentuk jiwa kita menjadi positif.

Munnafendy said...

lagu nASYId geli? la...masalah tu..haha

Rai said...

akak layan lagu yang ada melodi dan lirik yang sedap je..hahaha..

contohnya macam...iron maiden.. hahaha..

Anonymous said...

Terbuka kepada semua yang berminat https://www.facebook.com/groups/Lantanafansclub/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...