16 April 2012

Haha Mommy Dah Berubah Hati la Sayang..lalala

Assalamua'laikum..



Hahaha..lucu la pulak tengok blog ni..macam budak tak cukup umo pun ya..aishh..biarlah..ikut mood currently suka pulak tengok template nih..so tick..tick..tick jerlah..last2 jadik macam tadika da haa rupa my blog..hik3..comel apa kan?ahah..gitula bilo boring..


Semalam cakap dengan my cat sibuk dok gesel2 orang tengah makan..
'alorr sian anak mommy sakit eyh'
'yawww' she said..ahah..


My sis kata..mommy koroks mu..hahaha..
Actually kucing tu baru jer bersalin..so i knew dia mesti sakit2 lagi kan sebab dia terlebih meow pulak..
tapi nak buat macamana dah tak tahu nak treats dia macamaner kan..biar jerla dia..
tapi memang pun saya suka cakap2 dengan kucing..keh3..
kadang mommy..kadang momma..kadang ibu..kadang mokna..padahal kucing tu lagi dulu kahwin n ada anak dari saya kan saya pulak sibuk nak jadi mak dia?hahaha..thats me..sengal :))

15 comments:

Hanamiko Sakura said...

saya gelarkan diri saya sebagai kakak dekat kucing2 saya.. ngee~ haha

Ujie said...

hai mommy yana!
hahaa..yelah, takkan yana plok nak panggil kucing tu mommy kan..^__^

*ni kalau tak kenal yna, mau akak ingat masuk blog bdk sekolah rendah tau..anak patung punyala byk!

Prettywrite said...

Hanamiko Sakura..
ehehe..mesti suka cakap2 dengan kucen gak ni kan..

Prettywrite said...

K.Ujie..
ahaha..akak ni..takkan la pulak kan..hehe..
tu laa..suka pulak tengok banyak2 bear nih..hehe..

Hani Syahani said...

mokna mokna...olololo..kiutnye..hahahah
suke kucing nmpaknye ye, akk dh serik dh baru2 ni kene geget!!!! takot!

kakcik said...

Hahaha... adik2 kakcik pun cakap kakcik sengal sebab suka bercakap dengan kucing yang minta makan di belakang dapur! :)

my eyes for shine said...

wah! blog dah bertukar wajah .haha. comel . btwu . kucing kite pon bru lps bersalin .kuang3x~

mummY daniSha said...

heheee..comel ape =p

Prettywrite said...

K.Hani..
mokna memam cute okeh!ahaha..ala kak kucen jer bukan tiger..keh3..

Prettywrite said...

Kakcik..
hehe..kan dengan kucing ni otomatik kita akan cakap ngn diaekorr??eehehe

Prettywrite said...

iera..
yea iera comei kam?hahaha..heee tahniah jadi nenek...kikiki

Prettywrite said...

K,Mas..
eheh comei macam tadika..hehehe

Izan Ishak said...

baguslah yana ni... jadi mak pada kucing. mesti kucing2 tu semua sayang sangat kat yana eh...

eda_ej said...

budak tadika pon comey pe.. kak eda suke.. =D

Niza Romli said...

Akk suka ayat ni.. 'My sis kata..mommy koroks mu..hahaha.'

alah, apa salahnya nak jadi mami dia pun, kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...