04 April 2012

Yes!Dah Permanently Delete Facebook!

Assalamua'laikum..



Akhirnyaaaa..dapat ku lepaskan diri dari cengakaman perasaan sendiri..ahah!mengarut2!..ok feel soooo happy sebab dah tak payah fikir pasal FB lagi..dah nyahkan ia dari hidupku..urm..selama ni tak tahu cara nak delete fb ni..yang tahu deactive jerlah..tapi now dah settle..;) lega.


Untuk yang rasa2 nak delete account fb jugak ni ni saya bagi link dia terus eth..heee..
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
delete jangan tak delete..hahah..tapi sebelum tu kena login dulu lah..kklik link tu nanti dia direct jer ke delete account.terus CONFIRM kan jerlah..done!


Nanti team fb akan emel kita macam ni..
"Hi Ziana,<BR><BR>We have received a request to permanently delete your account. Your account has been deactivated from the site and will be permanently deleted within 14 days. <BR><BR>If you did not request to permanently delete your account, please login to Facebook to cancel this request"


So jangan pulak gatal tangan pergi login within 14 days tuh..hahah..tak kott..nanti lepas 14 hari pantang ni maka bebaslah dunia dari fb yang menghuru harakan hidup tu..phewww..tertekannn gara2 fb jerr..benci fb!ahaha.entah2 create account lain senyap2 kau yana bukan bulih wat kkiro..kah3..


To friends yang mungkin tercari2 where are you sweet like sugar friend nih..:))..bo ah caghi dale facebook..contact kot fon jer la deh..tak pun tinggal jer komen kat blog...ramai lagi tak tahu blog aku ni..ahah..rahsia sangat..nanti lah aku inform korang2 eyh..tapi nanti dah tak best ar..kena cover2 apa nak tulis..takleh sembrono dah..wakaka..


K lah..banyak masa pulak merepek..nak cakap..lega!tu jer..;)

9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

huhuhuuu...

Ujie said...

Smpai delete tu..
Ok la..buat apa yg dirasakan terbaik ya yna.

Kazman / Sue said...

aikk... ni mesti ada citer trajis pasal FB ni sampai delete akaun...

puteri rimba said...

laaaa....baru nak cari kat fb..heee...mari gak no phone tu...mana la tahu..mari babak nok kelik klate .buleh gok roger2..heeee

sisdee said...

saya pun dah pnah dlete account tapi sbb family smua suruh active balik tpksa le create account baru..sbb tu mls nk active sgt fb..byk yg buruk dari baik kdg2..esp pngguna le :(

Rai Ourkizuna said...

bagus jugak delete kalau dah membawa tekanan perasaan..hehe.. akak ada fb pun tak berapa nak aktif.. saja2 suka2 nak tayang gambar anak dgn beramas mesra dengan kawan2.. alhamdulillah takde masalah sakit hati ke apa..

Pen Biru said...

boleh tahan ke? hehehhehe

Izan Ishak said...

kak izan pernah konon nak deactive FB... tapi gatal tgn tak jadi, log in balik dlm masa 14 hari.. hehe...

Niza Romli said...

Lorhhh..tak sempat kita nak bermesra kat facebook...ececehhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...