02 April 2012

Kkokak!

Assalamua'laikum..


Ada customer bangsa Perangcis calllll!ahaha lawak lah ingat balik..saya tak sure dia from Malaysia or France but according to fon number nya malaysia punya lah kan..dia bagi after saya mintak untuk contact him back..not me boss actually yang akan contact..but takdernya pun bos nak layan..hahaha..sengal ok!
setakat mintak price quote untuk 1 unit of walkie talkie brand yang rasanya company ni tak guna pun untuk customer lain memang takderlah bos2 ni nak layan..nak2 yang jauh2 n entah siapa2 kan..biasalah company dah firm..dah every month dapat projek besar siapppaa nak layan yang secoit ni kannnn?tak adil kan?kalau company masa mula2 nak bangun, nak start..korek semua alamat, fon, fax private company n govt nak iklan pasal services company..nak bagi orang tahu..dah stabil macam ni yang habuk2 tu tiup2 jerlah..hahah..dunia2..

Owh..pasal kokak tu membawa maksud tergagap2..hehe..saya la yang tergagap cakap dengan abang perancis tuh..lupa dah nama dia..buttt soooo gentleman okeh..i loike how he talks to me!lalala..maybe dats one of da reason why ramai sangat wanita malysia ni mudah terjatuh centa dekat bangsa asing kan..bcoz they are gentlemen..sah!terbukti!hahaha..

6 comments:

Myra Jay said...

So, adakah Yana jugak telah terpaut padanya..hehee ;)

Standard la tu Yana mana2 company besaq camtula, kesian kat customer yg baru dok merangkak kan ;)

Prettywrite said...

kalau hensem n kaya why not K.Myra..hahaha..

a'ah nasib la customer2 macam tu..alah company ni pun tak besar mana pun kak..act jer lebih..hahaha

Rai Ourkizuna said...

oihhh..hensem dan kaya tak cukup tau..yang penting setia.. wahahaha...

tengok aku ngajar budak2 muda ni bukan2..hahaha...

Hani Syahani said...

amboi dik !! jgn jatuh cinta alam maya dik!!! hahahahahaha

Onitsuka_hana said...

waah dah ada pengganti tu..hehe

Aishah Jahirah said...

terpaut sedetik je sudah yana....heheee ramai lagi jejaka malaysia dok tunggu isi form tu...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...