23 April 2012

Janganlah Datang

Assalamua'laikum..



Silap saya..tapi saya harap Allah bantu saya harini..
semalam ada customer call tanya pasal conference system/stand mic untuk kaunter bas punya..nak cakap dengan bos tapi bos tak ada..tanya ada tak barang tu saya kata ada..lepas tu tanya address ofis dekat mana cakap nak datang harini..
bila dah letak fon baru perasan..apa yang aku cakap tadi?mana ada stok conference system tuhhh?huwaaa..
gelisah lorr..
bos balik jer bagitahu bos dia bantai gelak pulak..
pagi tadi bos masuk kejap lepastu terus keluar then dia call tanya customer tu ada datang tak?
bos kata kalau dia datang awak tibai jerlah apa2 pun..takkan nak cakap salah cakap semalam kan?hahaha..
bos kata cakaplah bos ambik semua stok yang ada tuh pegi site..keh3..
kalau nak, kena confirm and kita buat order lah..
aiyaaaa..
dah nak kena auta2 kan..auta tu menipu la kan..hehe..
ishhh..tak syok ar macam tu..
tapi memang silap saya..kang orang tu datang jauh2 kau nak cakap saya silap cakap semalam..nak bagi orang tu hot kah?hahah..
tipu sunat macam ni la kan?atooooiii..dosa ler..encik sila jangan datang!:p

10 comments:

Ujie said...

akak tlg yna ya..
akak doakan org tu tak dpt dtg!

kalau dtg gak, yna buat muka paling manis dan jwb paling sopan..mesti dia sejuk ati sikit.

Prettywrite said...

tq k.ujie...risaoooo..hehe

Aishah Jahirah said...

moga dia xjadi la datang...ye la nak auta ni mmg payah.kalau dia datang pun minta hati dia lembut n tak marah2....insyaallah...yg penting reason kena logik...

MamaEma said...

susah juga kalau terjadi camni.. hope dia tak jadi datanglah yer

Hani Syahani said...

hahahahah..lwk2!! confirm hayal igt bola..hahaha

alah buat muka rilek jwb ape yg patut, senyum...walaupun dlm hati takut, kaki bawah meja dh ketak2 na...heheheh

Pok Amai-Amai said...

Ala....sket punye hal. Hahahah!

jedi said...

dia datang tak??? kekekeke...

barang mahal mana mau simpan stok...jheheheh

Kazman / Sue said...

tu tipu nak jaga hati tu... haaa3x

Izan Ishak said...

senyum2 je k.izan baca entry yana ni... auta skali skala takpe kot... hehe...

CaDLyNN said...

ala..lmbt bace..hehe.
nasib baik die tak dtg ye yna...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...