15 April 2012

Walls Selection Fruit Salad Meletup di Mulut!

Assalamua'laikum..
Stress.sebab tu cari aiskrim balik tadi.cuba fruit salad ni pulak yang secara heibatnya dok iklan kat tv..hehe..terpengaruh jugak saya ni..
Well aiskrim ni sangat tasty!yummeh!tak nyesal beli..ada potongan fruits campo2 kat dalam..cuba la ya harga dia mahal cket..RM10.90..berbaloila sebab setap!hew~
Pasal tu..hurm..urm..takmo ingat..nok triok ssero..takperlah takde rezeki kot..tapi nyesal jugak sikit2 coz of my mistakes jugak..haih..sedih.
Dah2..meh make eskrim meh..huhu

10 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

nak jugak sedapnya dik. esok InsyaAllah cik ina nak beli. dah teruja ni nasib baik hari dah malam, kedai jauh, kalau tidak malam ni gak pegi beli : (

Ujie said...

ehh..sama pulak kita!
akak beli smlm. Jln2 kat giant tengok eskrim ni ada offer, rm8++ je. Terus amik.

Kazman / Sue said...

wahh... sedapnya aiskrim.... jumpa anak2x kami sure licin...

p/S ; esok dah isnin... fobia kerja datang dah.... punya la sibuk minggu lepas sampai nak jenjalan berblog pun tak sempat.... kerja bawa ke tido...

my eyes for shine said...

wah! meleleyh pulak tengok .hehek

kakcik said...

Alamak! pepagi ni tengok aiskrim ngilu pulak gigi kakcik. :)

MamaEma said...

sedap tuh...ado buah lagi..bolehlah try

Pok Amai-Amai said...

Nyum! Bt sy teringin nak mamam eskrem fruit salad nie. Slalu tgk tibi je. Hehehehe...

Rai Ourkizuna said...

sama tak ngan potong2 sendiri celup dalam eskrem ni..haha..

mcm tak banyak je buahnya..dalam tv macam bertimbon...

jedi said...

cam sedap...wat perutku rasa lapor....hahahha

Izan Ishak said...

aloooo... napa tak tinggal sikit utk kak izan ni. dok teringat2 iklan nak beli entah bilalah.. budak2 kecik kat umah tgh batuklah plak. ummi takleh nak beli eskrem lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...