25 April 2012

Selamat Ulangtahun Sayang

Assalamua'laikum..



First of all nak wish happy 5th birthday to my handsome boy, walkie talkie, ahah sebab dia cakap banyak..happy bufday Usaid..Ciksu takdok adiah la nak bagi Usaid..Usaid dok jauh ngat dekpong..tu lang kata Usaid request kek oren doh tu ngan umi..padahal umi nak buat kek coklat..muahaha..kek oyen ya..ggaga la umi cari resepi..:))




Then to my bff,Akem..haritu dah wish kan...yang salah date tu..hehe..officially his bday tudey!and dia dah call baru jer tadi..hamboi2..free kan baru reti nak call..ki3..



On 23rd April my darling punya bday..Sarra..Fid mu dok jauh sangat..tunggu mu balik aku bagi la hadiah eyh..tu pun kalo ada bajet..hahaha..


While 20 April bufday Husna..my geng jugak masa kat campus dulu..dah wish da that day..tak salah tarikh..selamat..hehe..ingat jer kat semua friends ok even i diam tak kontek kaorang..huhu..tak jumpa cari gambar ngan Husna..hurmm..



And my sista on las 10 April..Ayu..selamat ulangtahun ke..ok biarlah rahsia..kang kena maroh kang reveal rahsia umur orang..haha..semoga apa yang dirancang berjalan lancar Goh..


Oh this coming Sunday jugak my sweetie pie punya birthday yang ke 11..Kak Awin..anak buah yang sulong..wish awal2 lah eyh kakak..Ciksu malas buat entry banyok2..haha..kakak nak adiah?claim nanti balik raya eyh?duit raya lah jawab dia..haha


Happy birthday semua orang2 yang penting dalam hidup saya..love u  lots!

16 comments:

[PCL] said...

semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah pd semua besday dorang tuh..

CaDLyNN said...

selamat ulg thn untuk semua...

Hani Syahani said...

comelnyo pakai helmet terbalik...hahahahaahahaah

hepi besday pd sume!! ( ramai kan )

Aishah Jahirah said...

anak buah akak 2 org besday bln 4, kakak akak pn bln 4...uik ramai2 sambut besday boleh ni...hahaha.apapun selamat hari lahir utk yg berkenaan.

mummY daniSha said...

hurmm..ckp pasal besday ni..taun ni last besday 20 an....uwwaaaaaa...doremon tlg stopkan masa!hahaa

Cik Ina Do Do Cheng said...

yana seronoklah cik ina nengok ko, sentiasa dikelilingi adik beradik dan saudara mara.

aimie amalina said...

huwaaa
ramainye besday buln 4
hehehe


selamat hari lahor semuanya :))

Izan Ishak said...

selamat hari lahir buat semua insan2 kesayangan yana! k.izan baru nak tanya mana gmbr usaid yg suka susun kasut sambil potpet2 tu... ohhh... sebaya ngan kembar k.izan rupanya...

yana... meh tgk entry ni meh!

http://diariummi.blogspot.com/2012/04/yana-prettywhite-kata-saya-macam-16.html

Mr.Clive said...

sapa dalam gambar tu dengan senyuman yang manis giler?hehhe

anyway,happy birthday kepada semua org yang penting dalam hidup u! :D

Ujie said...

ramainya sambut bday..

moga mereka semua sentiasa dlm kasih syg Ilahi..

Woofer Storm said...

bthday sy dah lepas.hadiah mana?hhehee

#slmt mlm sis...moga mimpi yang indah2.amin3

Pok Amai-Amai said...

Awak! Pic helmet terbalik tu....sgt gojes ok! Hahahahah!

Lynn said...

Wah..creative..cover tuk semua org ek..ahad ni kak lynn nak g kelantan..bercuti 2 malam kat sana..

ummiarissa said...

wah habis semua bday orang di wish kan...senang sikit dak?

MamaEma said...

Selamat ulangtahun untuk semua yg menyambutnya..

Munnafendy said...

alahai rmainya smbut bday...boleh kopak nih...hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...