05 April 2012

Doa Dhuha

Assalamua'laikum..



Selamat Pagi semua..:)
meh sajikan telinga kita dengar doa dhuha ni kejap..sejuk jer hati dengar pagi2 ni..



Ya Allah sesungguhnya waktu dhuha itu dhuhaMu
kecantikannya kecantikanmu
keindahannya keindahanMu
kekuatannya kekuatanMu
kekuasaannya kekuasaanMu
perlindungannya perlindunganMu
Ya Allah jika rezeki masih di langit turunkanlah
jika di bumi keluarkanlah
jika sukar permudahkanlah
jika haram sucikanlah
jika jauh dekatkanlah
berkat waktu dhuha
kecantikanMu, keindahanMu, kekuatanMu, kekuasaanMu
limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan
kepada hamba-hambaMu yang soleh~



Bila ya masa nak solat dhuha di ofis?kalau tak tunggu hari minggu jer lah..sigh..


6 comments:

mummY daniSha said...

solat duha ni bagus utk tambah rezeki kan...jom kite amalkan...kalau x dpt kat opis weken pun jadikla heeehe..
oh ya ni nu fon tuan hj ismail-0124059717..sms je=)

MamaEma said...

INSYAALLAH akan dilakukan

Hani Syahani said...

subhanallah...tenang je dgr doa tu, insyaallah same2 kite dpt keberkatanNya dgn amlan yg dilakukan....amin....

Cik Rose Cute said...

MEMANG BAGUS JIKA AMALKAN...MURAH REZEKI..

Ujie said...

sejak akak tau video doa dhuha ni dari blog munna, terus jatuh cinta dan asik ulang dgr.

*yna try dgr yg ada tulis 'official'. lagi best background sound dia.

Aishah Jahirah said...

jujur akak xpernah buat solat sunat dhuha lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...