25 April 2012

Wordless Wednesday Ke?

Assalamua'laikum..



Gapo ek nak tulis..macam blurr dah ar sebab tak ada aktiviti pun buat..tapi macamnya nak jugak menulis..hehe..oh harini hari wordless wednesday kan?ramai pulak yang post pic without words..trend la tu kan..siapa yang cipta trend tu?hurmm..entahla setakat ni saya tak ada kot ww ni..jenis yang tak ikut trend..jenis yang kuno..haha..hari lain boleh what nak wordless..lalala..ok memang saya jenis yang tak suka ikut apa yang orang suka buat..;)..saya memang behind the times..muahaha..


Just received a call from my dear Salmiah Omar..hehe..ingatkan siapalah call 098........a call from Kemaman rupanya..my baby..heee..orang tanya kenapa call dia kata 'rindu la horr..lama tak dengar mu sukee' ahah..bolehlah..gegar ofis dok borak gelak borak gelak tadi..teehee..miss u too lah Mc Sa!Sal tanya ganer nok buat g+ tuh?hahaha..nak explain pun tak reti..kobek tengok ler sendiri..:))


Joja pulak sms kata pagi2 dah muntah..apehal?kata dia ada customer datang kedai dia lepas tu bau daging khinzir busuk gila..hahaha..kat area kedai dia tu memang zon jual daging khinzir yang femes laa..pheww..kena samak kedai tu kot..hahak..


K lah..happy wednesday guys!:)

12 comments:

Niza Romli said...

akk pun WW tu kekadang je..time nak merahsiakan sesuatu..haha.

kakcik said...

Selamat bergembira di hari Rabu. :)

:: Mrs.Eady :: said...

panjang nyer WW hehehehe...

Lynn said...

Hmm..kadang ww kadang tak..kadang ISA ikut suka aku..hehehehhe..

Myra Jay said...

Happy Wednesday gak.. :)

MJ kekdang je buat WW ni :)

Ujie said...

akak pulak buat sendiri "biar gambar bercerita"..ikut suka hari apa.

tujuannya utk tunjuk gambar yg boleh 'bercerita sendiri' tanpa byk ckp.

CaDLyNN said...

happy working bebeh! :P

Aishah Jahirah said...

buat jugak WW tapi masih boleh dikira dgn jari...bukan tiap2 minggu buat...g+ mmg kena kodek sendiri..;p

Hanamiko Sakura said...

kadang2 tak paham WW tu apa?? kena selalu buat hari rabu kah.. ermm.. tak de ke WM, WTue, WThu, WF, WSat, Wsun?? err..

Rai said...

g+ tu akak tak ingat dah macam mana nak update status..boleh? yana bagi tutorial laa..haha..

Izan Ishak said...

dah lama k.izan tak ber WW... buat entry ikut suka hati aje skrg. apa terfikir baru taip. napa entah bila nak buat scheduled entry tak kuar plak...

Hani Syahani said...

ni bukan ww tapi wwwp..hehehe
tau Yana?? ( wordless wednesday without pic..

uih, bau daging tu toksah ckplah, akk byk kali termuntah sbb angkel2 walkin bau!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...