21 April 2012

Male Ni Bola :KELANTAN vs KEDAH

Assalamua'laikum..

Malam ni ada bola kelate lawan kedah pulok tu..negeri kegemaran 2,2 nih..eh ada pemain kegemaran sebenarnya..ha3..nak tengok Baddrol main malam ni..lalala..tapi macam out of mood jer..tengoklah nanti lepas makan nasik kot mood ok balik.. :p

gambar2 tu taktaw tersusun ke tak..tapi itu pengulas yang diminati..tapi apa nama dia?hehe sengal..yang ditemuramah tu senior masa sekolah dulu,smkbs,abe timin..;) ..kelas tubik tb ore kuat kafa..hihi..pah2 my Bb turun bas salam ngan ore kafa ke tu tak tahu la tunggu kat pintu bas..solehah Bb ni..ha3..ada jugok player lain tak salam pun..hurm tak pernah tengok pulak budaya sambut2 group lawan ni..ke kedah ngan kelatam ni ada apa2?hahaha..

K lah nak g smayang..time2 magrib ni lah nak taip entry nyah..haha..pkul berapa bola malam ni?9 kam?apa pun taktaw..hehe..tengok kat tv1 ya sebab kita tak main astro line umah kita clear jer..hak3..

Tata.

5 comments:

faiz fakhirin said...

Gomo Kelate Gomo...

G ko tengok maley nih...

aimie amalina said...

nahhh
kecek kelate deh entri ni
heheheheh :))

Niza Romli said...

yeke..tak tengok pong. sapo mene? ekeke (galok nok kecek kelate..mace la reti) haha

Hani Syahani said...

amboi peminat bola no1 kelatey ni!! semangat mkin membara bile tgk lepas mkn nsik dan tgk tv1 tanpa astro dgn terangnye.....:))

Izan Ishak said...

hehe... peminta tegar bola rupanya yana ni ye. k.izan tak tgk pun...

kalau kat umah ni en hubby k.izan yg rajin layan kalau ada MU. sekali ngan si abg besar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...