26 April 2012

Baju/Tshirt Rewang(Crew Kenduri)

Assalamua'laikum..


Tadi kan dok belek2 mudah.my sekali terjumpa ini!!!






Waaa..comels lah..tshirt untuk crew2 yang bertungkus lumus on the wedding day..siapa2 punya wedding lah kan..actually benda ni dah ramai dah orang buat pun..tapi still tak berleluasa lagi..ya lah everythings need budgetsss kan!


So what do you think?nak buat ke if tiba hari kauorang kahwin nanti?kos dia saya tengok tadi RM10/pc..tshirt excluded taw..cetakan sahaja!hurm..mahal jugak kan..?


Tapi saya rasa macam sukaaaa jer..ihih..berangannn..owhh..bekwoh?hehe..kenduri la tu..comei2..;)

17 comments:

-gedek! said...

bekwoh? haha

lama tak dengar....

Kazman / Sue said...

wah.... bagus la siap ada baju....

Izan Ishak said...

cantik3!!!

nnti kalau yana bekwoh buatlah gini... mesti meriah je...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hohooh, kerrrlas org lening,
siap ada crew bekwoh lg..

bakal pantin lening kena spare $$ byk2 la kl nk wat tshirt ke awok2 ni.. =)

CaDLyNN said...

haha..tak cukup bajet :p

Ujie said...

kalau pakai baju seragam ni mesti semangat je rewang..

Niza Romli said...

kt kg akk ada baju utk crew kenduri kendara ni..adik lelaki akk yg tukang tempah semua..:)

ummiarissa said...

ok tu...mahal berkualiti takpe...berangan juga nak sponsor t-shirt begini kalau ada sedara mara kahwin...bestkan!

Lynn said...
This comment has been removed by the author.
Onitsuka_hana said...

mudah .com.. slalu degar pasal tu.. tapi xpenah buka pun web t

Hani Syahani said...

Amboi da berangan npk..hehe

Tp agk mahal jgk tu,kalo bjet lbh,nk wt lain dr yg lain,bole je dik..:-)

faiz fakhirin said...

kreatif molek rekaae...mmg superb...hahaha

Ayumi Comot said...

huhuhu..bekwoh? lame dah xdengar pkataan tu...

LidiaSuraya said...

cantek design tue... sukaaaa

anyway tq sudi singgah n follow...
lidia follow anda kembali kay...

Nowena MoLEc said...

Mahu Kongsi tips sentiasa goJes,,lawati,modernlassecstasy.blogspot.com..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...