03 April 2012

Adam Tak Payah Jadi Mentor Lah

Assalamua'laikum..


Hahaha..sorry sedikit psiko..sambil2 makan mee goreng n layan borak ma ngan makcik depan tv semalam tiba2 keluar preview mentor tu kan..so ada sesuatu tiba2 keluar dari mulut my sis,Ayu.


Dia kata..."huk aloh Adam nak jadi mentor apa nya dia nyanyi pun taylor lagi..nak ngajar orang nyanyi..baik ambik Jeffrey Din la jadi mentor ni.."


Hahaha...tersedak terus tengah makan..beraninya dia komen..tapi betul jugak kan..dari ambik yang setahun jagung nyanyi baiklah ambik otai2 lain ramai lagi..eh entahlah..saya pun bukan tengok sangat mentor tu..tak buat program realiti macam tu pun lagi bagus apa..buat laghaaaa jer..


Yang lagi malu depa kata protege Ella tuh orang kelantan eyh?ahah!serius nak tutup muka ar camni..adesss..ore Klate jadi artis rock tu..haha..

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

tak tengok mentor so tatau pape =(

Myra Jay said...

Itula mula2 ari tu ramai komplen pasal Adam jadi Mentor nieh..
Macam2 version dengar

Taty Hasbi said...

Sy org Sabah.sma gak ngn Adam ngn protege dia tu.Tp sy sndri pn x brkenan adam tu jdik mentor.Cam ntah pape je kan.Aritu kt Galaksi bnyi dia mnjwb tu blagak gler.Xsuke laaaa...Protege dia pn sma.Nk kate ensem tu idak le jgk,sore pn hancooooo...haissshhh...Tp suke tgk protege Ella.Wlaupn dia org kpg,tp sgt brbakat.Alaaaa...x smestinya dia jdik protege ella dia akn jdik rock jgk mcm ella kan....hehe...

Pok Amai-Amai said...

Eh, nape la tak ley org Kelate jdk rock! Baru cool! hahahaha!

Izan Ishak said...

k.izan pun malas nak layan mentor ni. kalau ye pun tertengok aje. nnti tau2 dah sampai final...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...