16 April 2012

Proton Preve & Kaki Bola

Assalamua'laikum..
Alaaa..frust tetonggeng2 sebab termiss tengok pelancaran proton preve
tadi kat tv1..sempat tengok 10minit jer macam tak tengok la
kan..heheh..tengok sesaja la kan nak beli tak mampu..hak3..

Sempat snap2 normal la it's me tak sah tak capture from tv
screen..ki3..esoklah update sikit2 ngan pictures tuh..

Oh sebelum tu tengok kaki bola..kat tv9 mesti ramai yang layan
kan..hehe..best kaki bola tu suka tengok..tapi malam ni seelan takder
taktaw g mana diaorang dok mengarut jer kata seelan g jadi pembancuh
air untuk game apa tah epl kot..hak2 kesian jer..diana tu comel jer
tapi dia macam tak banyak idea lagi kan..maklumla baru lagi..nak kena
adapt dengan suasana dulu..eceh pandaila kau..keh3..

K la my lovey dovey..ada orang tido tak lena,mandi tak basah la sampai
2hb ni sebab dapat kerja diidam2kan selama ni..hi3

13 comments:

faiz fakhirin said...

comey jgok na dih...nok beli keno berutey pulok..utey ptptn lagih..hahahaha...mitok sedekoh la 10sen sore...po anuar...oyk nk beli preve...hahahaha....

p/s: cerio molek background baru..ingt ko masuk tamey kanok2 dh sakni..hahahaha

Hanis MY said...

Mesti Rama ore beli keto tu dop...

Hani Syahani said...

akk tgk kejap je,pastu ucpan pm lame sgt terus tkar channel..hehehehe

Mr.Clive said...

keja yang diidam kan dah rasa macam org yang bercinta yer?hehehe

Prettywrite said...

paih..
hahaha..tu la..keno beli cash kalih keto nih..haha..
hak3..bulih jugok nak anggap masuk tame kanok2 pung mugo tuan blog ni masih di bawah umo..hahah

Prettywrite said...

K.Nis..
sero supo gtu la..comei etep keto ni..sebelum launch pun ramai doh hok tepoh tu gak..huhu dsat molek..

Prettywrite said...

K.Hani..
hehe..yana takdan tengok pun ucapan2 tu..mujur jugak..kikiki

Prettywrite said...

Clive..
hahah..maybe la kot untuk orang tu..hee..

Pok Amai-Amai said...

Sy tak tgk pun launching Preve tu. Tp kete tu mmg cool.

-gedek! said...

off topic: Pokcik pon penyokong kelantan fc tahu... tengok ni.. http://www.blogbeginsatforty.com/2011/05/may-19-2011.html

Rai Ourkizuna said...

off topic : layout baru eh..comelll...da macam blog kanak2 ribena..hahah..

Izan Ishak said...

kak izan tak tgk pun pelancarannya... ohhh... pegi jalan2 kat mall.

MamaEma said...

ada meh dgn gen-2 dih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...