02 April 2012

Haih Modem Geram!

Assalamua'laikum..




Harini jer dah berapa kali ulang alik on off wayar modem tu..dah tu asyik disconnect jer internet..aiyooo..tapi takperlah selagi boleh online kan..syukurr..heeee..ni geram sangat tadi ambik fon capture modem ni..ke hulu ke hilir dok cucuh cabut wire tu jer..haaa..ni pun jadi lagi!!!ahaha..nasib baik jauh dari kaki..kalo tak dah sepak2 dah..hahah..hilang sabar~


bukti..hahaa..bos...tadi dah mintak account streamyx kan..tak bayor lagi kerr?:p


8 comments:

mummY daniSha said...

streamyx skang dah strict...lambat sebulan je terus potong..

Izan Ishak said...

mesti rasa geram je kan yana bila syik disconnect aje...

~ yus ~ said...

mmg sakit hati bila asyik disconnected kan. Akak pernah rasa, mmg rasa nak baling modem tu...hihi..

apa pun sabar ya yana...

Teenager Housemaid said...

er..memang bengang je kalau tak dapat connect..
gunala unifi..:DDD

Acik Erna said...

di opis..dan dirumah acik pun kerap jadi cam tu..

Hani Syahani said...

Kalo dekat dgn kaki nk sepak ye dik?
meh akk tlg sepak sekali...hahahahah!!!

Niza Romli said...

owh..patutlah tak nmpk batang hidung yana kat blog akak...heheh

Aishah Jahirah said...

mmg geram kalau xdpt connect....sabar2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...