18 April 2012

Hakim Happy Birthday(Ssaloh Date..haha)

Assalamua'laikum..



Prettywrite : Salam Kim..apa khabar?;)..err aku tak ingat bufday hang..bule 4 kan Kim?hahah biarlah epi bufday Kim..


Hakim : Ha3..Gilew.awal sekali orang wish..lam sejarah ni..leh tulis lam diari..25/4 la..at least u remember me..tengkayu..


Prettywrite : Ha3..takpor ah advance sikit aku kan kaseh..ha3..aku dop ingat..oo 25 sama ngan anak buah beta..beres selesai tugas ambo nanti tak payah wish dahla..ha3..ingat bule 4 Akim n Husna tapi tak ingat date..:))


Hakim : Usna bila hah?


Prettywrite : Tak tahu Husna bila..tapi bule 4 gok rasanya..haha


Hakim :Ai..baru bangun tido ko?ha3 ..berap menanang..


Prettywrite : Weiii..ha3..agok r..aku dok opis baru ingat nak reply..Kim dok mana loni?


Hakim : Sapa ati baru balas..kite takleh tido tunggu msg reply..ha3..jiwang giler ayat..duk Ganu jah..nak g Klate jauh ngat mek weii..


Prettywrite : Biasalah smale tido dah..pagi tadi bangun kalut ribut mano dan reply..hwa2..owos metam2 kaseh ngan ore Ganu loni oyat Klatam jauh lalu..ha3..

Hakim : Bangun lewat ekpom bak tu ribut tu..subuh dan dok?kite nok gewe ngan ore Klate..tapi ore Klate sombong ekpom..ha3..


Prettywrite : Ha3..subuh smaye la mano bulih tak smaye..owos orang Klatam ramah gitu mo ye kata sombong..tengok Ilah ar..tengok Cikwan..tengok ambo..dahla ramah..cung lop tu..ha3..


Hakim : Ada la hari hok takleh maye..ha3..demo pong sombong gok..kalu jupe kat Klate kenal dok?..hahaha..duk kat KB mall lagi ko?


Prettywrite : Ha3 hok tu tak masuk..owos bakpo sapa tak kenal beruboh jadi gano dah saem ambo loni?haha hom dok KB lagi..sayang nak tinggal Klatam..:))


Hakim : Hola gewe ore Klate sayang la..nape name gewe tu?x ingat owh..Popie ork?dak doh se..bile nak makan nasi minyok nyah?Ira nikoh naik ganu dok?


Prettywrite : Hak3..nati la belum sapa seru..oo Ira nak kawin dah..tak tao pun..tak dpat invitation..tak rapat sangat ngan dia lagipun..bila Kim?


Hakim : 1 Mei..or tak rapat..pempuan2..gitu blake..ha3..kekgi nak lunch ngan Pojie, Mimi n Bb..Jom ar sekali..

Prettywrite : Haha..gtu blako gapo..kita rapat hok mana rapat jah..haha..waa sedap doh hor dating ngan kekasih2 ku..kirim sale la ke puop dia..


Hakim : Ha3..ore pue gitu blake la..takkan tak tau..orang puan kan..mesti la same..ha3..insyaallah..akan ku kirim salam mu..jadi leh salam r dengan Mimi n Bb..tak haram kejadah ke?


Prettywrite : Haha..mana ado..ore laki tak pehe ore puan gano..janganlah dikau bersalaman dengan mereka..sampaikan salam beta sahaja cukuplah heh..maroh la puop tu kekgi lamo tak kontek..ha3..


Hakim : Hokey..ustaz Azhar maroh salam ngan ore puan ork..ha3..jangan sampai jadi najis..k jupo len kali..


Prettywrite : Haha tahu takpor..bereh2..



Ha3..sian Akim bulih kawan sengal gini sumer bufday member2 tak ingat dah..haritu Mimi and Siti..ni turn dia pulok..muahaha..jadila dari tak wish lansung kam..owh my friend nasi minyak?hahaha seeandainya kau tahu apa dah jadi..tapi biarlah tak tahu..wat gege jah..hahaha..


Happy 25th Birthday Akim!(walaupun lagi seminggu birthday mu) hahahaha..
Hakim ore pas tu kena bold font ijaoo..hak3..


2008-restoran tak sedap kat batu rakit..hehe..meeting ajk intrade for club intrade family day..hew2~riinduu..

8 comments:

Kazman / Sue said...

bagus sifat ingat mengingatkan ni...

Prettywrite said...

A.Kazman/K.Sue..
itulah..yana ni pelupa lagipun..kikiki

Ujie said...

bersemangat yna nak wish kwn ya..hahaa..

yg jelir lidah tu..lawak le..^___^

Rai Ourkizuna said...

blink blink mata akak baca tulisan kale merah tu..haha..

sengall..

9n0L4 said...

bagus betul kwn cenggini. ceria hidup. ;)

Prettywrite said...

K.Ujie..
itula takut terlepas..rupanya belum lg date nya..hehe..tuan bufday lah yang menjelir tuh..hehe

Prettywrite said...

K.Rai..
haha saje buat macam tu..segan tapi nak buat entry sebab tu kecikkan font lepas tu boh kaler sikit..hehe

Prettywrite said...

9n0L4 ..
ehehe..hidup kena ceria walaupunnn...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...