19 April 2012

Aku Tidak Malu

Assalamua'laikum..

Jika engkau bertanya sepedih apa hidupku..
Cukup tatap mata ini dan kau rasakan..
Ku ikhlaskan apa adanya aku tanpa harus aku mengeluh..
Kerana ku yakin Tuhan lebih tahu ini terbaik untukku..
Tak perlu lagi ada air mata hidupku belum habis semua..
Kerana ku yakin Tuhan masih ada dan akan selalu ada..
Aku malu padamu tahu kekuranganku..
Tapi aku lebih malu bila Tuhan tahu ku tak terima hidupku.......
::tak tahu kenapa tengok comments tadi terus rasa sayu and nangis..apa
sajalah yang tak kena dengan saya..sensitive sangat..read comments pun
boleh nangis..huhu..tq ya friends..i'm not in a good mood this 2,3
days..ada sumtim wrong yang i knew and still curious lagi tapi
takperlah..

Perut still sakit till this moment..takper alhamdulillah sakit tu
penghapus dosa..saya terima n saya sabar becoz i know i did a lot of
sins in my past..kalo sakit ni penghapus dosa kenapa taknak bersyukur
kan?

Sepatutnya ke shah alam esok;family matter..tapi ma dah cancel so lega
la jugak sebab macam banyak benda tak settle dengan nak kena ambik
leave 2days lagi macam tak sanggup..then tak jadi so a bit lega lah..

Esok cuti..nak sleep late sikitlah tonite..lagipun mata tak boleh
pejam lagi dok tahan sakit..comel kan our body parts?1 anggota
sakit,semua pun merasa sakit tu macam berjaga jer semua..hehe..apa2
lah..nak bw kauorang before sleep.. :x :x :x

10 comments:

faiz fakhirin said...

ilek na, ilek...g cuti pulau kalu nk relax2 sedak..hehe

mummY daniSha said...

semoga cepat sembuh...be positive...sakit tu penghapus dosa,insyaALLAH....

Pok Amai-Amai said...

Kuat semangat! Kembalikan ceria kamu. Sy rindu.

=D

Niza Romli said...

so, hari ni dah sihat ke yana? harap2 lah eh.. :D

Rai Ourkizuna said...

jangan bersedih lama-lama..tak elok untuk sistem pencernaan :D

Ujie said...

bila hati sdg bersedih..perasaan mmg mudah tersentuh. yakinlah..TIADA DUKA YANG ABADI.

CaDLyNN said...

nape yna?
tak sihat ye...take care :)

MamaEma said...

semoga cepat sembuh..dan jaga diri baik-baik yer..tak mau sedih-sedih tau

Ayumi Comot said...

sabar ye..? insya Allah, Allah will guide and show u a better way...:)

Hani Syahani said...

alah yana rilek ah, chill!! Allah ada kan! idup mesti hepi!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...