18 April 2012

Biasa Dia Ya!

Assalamua'laikum..


Status keahlian : Biasa(bukan eksklusif). [baca selanjutnya mengenai glitterati]




Hua3..suka ti kau lah nuffnang..tak ada masa lagi nak check tengok apa pulak yang tak kena kali ni sampai kena tarik pulak glitterati..later2 lah emel kamu tanya kenapa selalu kejam padaku..ahah..




Anyway, thanks lah for the BE !

11 comments:

MamaEma said...

pernah kena...sebab pergi tukar adverlets

puteri rimba said...

tahan la buleh gak BE ,cik ngah ni tak rajin buleh...huuuu

Prettywrite said...

K.Ema..
yana pun pernah kena haritu sebab ada blog yang tak aktif..tak pernah pasang iklan lain..tak reti pun..hehe..ni tak tahu la apa masalah..

Prettywrite said...

Cikngah..
hehe..ada la pahni cikngah jatuh 2,3 topok BE..heee

Niza Romli said...

akk pun penah kena camtu..tapi sbb akk curang dgn nuff masa tu..haha

Prettywrite said...

K.Niza..
uwaaa..tapi yana tak main curang pun..huuu 2x dah kena gini..haih..

Lynn said...

Marah-marah sayang ye..hehe

Prettywrite said...

Lynn..
hehe mstlah sayang duit tuuu..hehehe

Izan Ishak said...

k.izan pun pernah jadi macam ni. sbbnya blog contest tak aktif. pastu terus remove nuffnang kat situ...

Prettywrite said...

k.izan..
hurm mungkin gak la..yana ada blog 1 lagi tak aktif..tapi traffik ok sebab banyak entry kena dengan seo..hehe..ala taknak la remove..huhu..sayang blog tu..

Aishah Jahirah said...

yana kena tarik glitt stat ye...msti ada yg xkena tu...owh ada blog lain rupanya...remove nuffnang je la yana jgn remove blog tu...tp apapun better tnya phak nuffnang dulu penyebabnya....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...