05 April 2012

BB Tomyam Yum Yum Yum

Assalamua'laikum..



Harini ok lunch dengan darling macam biasalah kan time dia tak kerja..hehe..darling ajak makan dekat BB Tomyam belakang ofis ni jer..saya baru first time try..

BB Tomyam..pakcik baju tanduk kerbau ni kejap2 pusing tengok darling..hahaha..berkenan ler tewww..


Orange Juice saya yang setaaaap..Apple susu darling yang bubuh susu jer tak rasa epal pongg..hahaha..


Ok tomyam yang sedap..tapi lauk ayam ada 3 keping jer..:)) lepas tu sotong udang..dengan kuey teow ladna yang superbbb..owh..lapor pulok..


Kelas tak motor pakwe darling?hahaha..motor pakcik baju tanduk kerbau tu..hikss..


Total makan tadi 2 orang RM 13..bolehla kan..yang kelakornya pakcik tu dok kira2 yang kitorang makan guna pen dengan kertas jer..lepas tu macam pening2 lalat..kejap tulis seringgit..kejap 2 ringgit..siap salah tulis tuu..hahaha..layan jerlah pakcik..sebab masa tu dia cari wife dia hilang pergi mana tah keluar dengan kereta..sekali anak dia balik sekolah tanya 'mama mana?tak jumpa mama?'..ahah risauuu ingat g ambik anak sekolah..adehh..macam2..

Oh ya..kedai ni gred C!! maknanya?hahaha..makan jerlah nampak bersih jer dan sedap..kui3..


Owh ya..Ekin Mawi dah ada blog la..jangan lupa follow beliau k..lalala..Ekin Mawi versi Kelatam..:))


19 comments:

deno said...

emmmm.... tomyam! deno suka makan tomyam! lebih2 lagi tomyam ayam! hehe

Izan Ishak said...

kak izan suka sangat tomyam! kebetulan blkg umah ni ada kedai makan.. tomyam dia mmg best sgt. kalau rasa malas masak tapau jelah tomyam... boleh gitu?

Hani Syahani said...

Amboi darling dia....mesti macho ni, hehehehe.
tomyam,lame x mkn tomyam,makn tahun jugak ni...hahahah
ooo Ekinmawi dah ade blog eh,sape jadik ahli dia dpt adiah kan??? heheh

faiz fakhirin said...

tomye mano tuh?..sedak ko situh..

Onitsuka_hana said...

kat kb?

Aishah Jahirah said...

mujur td masak tomyam...xde la terliur sgt, feveret akak tu tomyam. yana blur jam ke pic last tu...hehee

ummiarissa said...

nanti kita g makan sama2 ye...akak dah follow sutera ungu tu...boleh jumpa dua2 sekali...

Nisa Greennnpanda said...

aisy.. lame xmkn tomyam, hehe.. XP

Teenager Housemaid said...

nyummu!!
dah lama tak makan macam ni..huahuahua

MamaEma said...

nyum..nyum..sedapnya..

Ujie said...

Epal susu..ada ya..

Woofer Storm said...

alhamdllah,sis dah bangkit..tahniah sis...

slmt mlm~

Prettywrite said...

k.hani..

ahah..dapat adiah eyh?tu kena tanya tuan badan dia sendir la..hehehe

Prettywrite said...

paih, hana..

tomye kat wakaf bharu..bulih tehe la..tapi lauk sikit so jadi xtehe jugok la..hahaha

Prettywrite said...

K.Aisyah..

hehe..mana pakai jam..blur tangan tu nampak terlupa pakai sarung..;)

Prettywrite said...

k.ida..

insyaallah kak..suteraungu tu dia kerja tiap2 hari susah sikit..hehe..lepas yana siap2 belajar mandu nt bolehla kita meet up eyh k.ida..lama dah ni nak jumpa k.ida..hehe

Prettywrite said...

K.Ujie..

ada kak..apple campur susu jer..heee

Niza Romli said...

13rm murahnya yana. Bolehlah, janji perut kenyam ye dop. Huhu.. akk pun dh folo blog darling yana..hehe

CTK said...

wah...ade makanan lah...jeles2 :P

cantik jugak tuan blog ni ye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...