11 April 2012

Sejuta Pilu

Assalamua'laikum..

Cuti lah sangat harini kan..apa saya buat?bangun dah dekat pukul 9 tu
pun lepas ma sound..ahaks..

Tolong ma buat nasi lemak..alah tolong rebus telur jer pun lepastu
tolong makan..kah3..

Sempatla tengok pertabalan ydpa..alah2 sultan brunei n sultanah couple
yang paling cute ah..hehe..lepas tu sambung tido balik sampai bengkak
mata..lalala..siap package mimpi someone warning 'kau faham tak aku
dah tak suka kau' what the....?agak2 la nak masuk dalam mimpi aku
pun..ganggu ari cuti aku jer..aish..

Ok lah sedih soksek2 ni tengok Emeriz tumbuk Aril..pastu sumer
nangis..pastu Nia nangis sungguh2 pulak peluk papa dia..ahh..apesal
Emeriz hengseng bangat?haha..eh citer tv3 ni lah lupa tajuk dia..

Dah2 pause tv g magrib dulu..;-)..

7 comments:

Hani Syahani said...

hahahaah, lwk je siap mimpi cantu? hahahahaah, kelakos!! lame sgtlah tu tido...heheheeh

Myra Jay said...

Heheee, mimpi mainan tidur..
Saja la kot mimpi tu muncul :)

Rai Ourkizuna said...

walau pun baru lepas makan nasi lemak mak hujung minggu aritu.. baca ni tetiba rindu balik.. warghhh..

Azhafizah[フィザ] said...

hari cuti memang best bersantai dirumah dan biasanya kalau dah takde aktiviti,tdo je la paling best.hehe

MamaEma said...

tidur petang boleh mimpi gak erkh..

faiz fakhirin said...

mimpi xpo na...ore wat la mimpi ganah2 sikik...owk aloh...mimpi keno sound..xrok gituh..hahahaha

Izan Ishak said...

kak izan pun kat umah aje yana. golek2 ngan anak2 je smlm.

k.izan pun ada perasan scene nia nangis beria2 sangat smlm. kesian sangat rasanya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...