08 April 2012

Jakel Promosi Terhebat Pembukaan Gedung Tekstil Kubang Kerian │ No 1 Terbesar di Pantai Timur

Assalamua'laikum..



Phewww..tajuk hamm..hahaha..salin balik dekat banner dia jer..hari khamis malam jumaat(5/4/2012) lepas our big bro,A.Jhe ajak kami pergi Jakel kubang kerian..baru bukak..n masa pergi tu kira first day lah ggori..hehe..tapi ggori pun malam dah..


Kebetulan dia memang ada kerja kat situ..company dia yang install sistem akaun kat situ semua so memang dok kaunter lah dia nak pantau..sampai tutup Jakel tu lah kami tunggu dia pukul 1pagi dah sampai rumah..



Banner..promosi pembukaan up to 75%..10 hari ni..sempat lagi kauorang nak mae shopping..hehehe..




Sampai2 sana nampak khemah and ramai orang2 laki dok lepak bawah khemah n depan entrance..malu pulak nak masuk masa tu..tapi tahu lah kan kenapa ramai orang laki kat luar..hehe..khemah tu sebab belah siangnya ada jamuan makan sempena majlis perasmian..huhu rugi kan?ahah




Sesak kat dalam..nak jalan pun susah..aiyoo..besarnya kuasa beli kuaorang..hahaha..saya tengok harga semua telan air liur jugak la..still mahal kot sehh..tapi ya lah katanya barang Jakel ni quality dia lebih la..urm entahlah..tak pakai barang mahal..tahu kan takat kain2 pasang ni harga berapa saya beli?hahaha..





Kakak kawaiii!heee..capture gambar dia..orang pempuan pun suka taw tengok pempuan lawa bukan orang laki jer..ahah..dia tengah ukur kain ma belikan untuk makdik..




Kakak baik..hehe kakak jugak lah bajet muda kan..dia ni tengok kakak saya dok belek2 kain..sekali dia datang dari belakang..'nak kain ni ker?takder orang layan lagi ker?kesiannya..kejap eyh..' memang superb la la layanan..memang penat tengok diorang bekejar ke sana sini tak cukup kakitangan..padahal abang saya kata ada dalam 300 orang pekerja..pheww..ramainya..itupun macam dia bawak dari cawangan2 luar jugak sempena promosi pembukaan ni kot..




Dah penat kat dalam..lepak kat luar pulak lah..saya tak beli apa pun..bukan taste saya ni..taste saya kain2 kat wakaf che yeh jer..hahaha..kain2 pasang ni saya tak kisah sangat takde brand pun..kalau shoes, pants, baju2 lain , perfume tu consider jugak la yang branded..itupun nak mujur jer saya beli..hehe..

Penuh pakcik2 abang2 dok tunggu isteri2 diaorang shopping..kui3..ini pun dah cukup misali la ni kan tunggu kat pintu masuk jer sambil kawal selia anak2..:))



Posing depan Mydin gak ah..mydin terbesar gak ni..tapi diri sendiri tak pernah masuk pun..nak masuk malam tu takut abang saya keluar awal..last2 lepak jerlah dekat gerai norizan kat depan tu..minum jus orange pahit..ceh!


Siapa yang rasa2 nak shopping jugak tu cepat2lah ya..tapi ada 6 hari lagi..banyak masa lagi ni..takut habis stok kain2 yang cantik jer..hehe..ngepeng pulok..owh ma jugak dapat kain free menantu dia belikan..aiyoo K.Sa..mana aci beli ko ma jah?hahaha..

14 comments:

CTK said...

salam pretty write..thank dtg blog ct...sebenarnyer ct pon ore kelate...hehehehe...skrg duk kelate lah...skali skalo g jugok kt mydin tu...dkt nge rumoh...haha

*syok shopping yep :D

Pen Biru said...

sy ni cukup tak pandai nak pilih kain..mmg tak reti..

Azhafizah[フィザ] said...

Best Shopping raya ni..borong sakan le nampaknya.

Rtp Farra Arisha said...

eh, seronoknya. arisha nanti bolehlah shopping kain di sana ya bila balik kelate! hehehe

Onitsuka_hana said...

rasanya baru ja cat2 bangunan tu.. dah buka dah ek.. 75%.fuh mesti murah.nak beli kain tapi xda duit..

Hani Syahani said...

amboi,mesti padat,sendat,ketat org2 kt dlm tu kan? dulu time kat Batu Phat Johor, tp Prima Moda pembukaan, serupelah camni,penat pusing2 je rebut kain,tp dptnye x..

Ann Ishak said...

meme nak pegi tapi jauh sangat weh...hihihi

Mr.Clive said...

eh eh...siapa si manis dalam gambar last tu?hehehe

Mr.Clive said...

cakap pasal wakaf che yeh tu...penah g situ...hehe..best!byk murah2...weee~

Rai Ourkizuna said...

orang kata alah membeli menang memakai..tapi saya masih suka baju yang murah2..hehehe... mungkin belum sampai seru..

Izan Ishak said...

wahhh... terbesar di pantai timur tu. kelasss kan.

k.izan pun baru 2 kali je gi jakel kat batu pahat ni. nak masuk selalu taklah sbb bukan nak shopping2 kain selalu pun....

Niza Romli said...

Akak tak penah masuk jakel. Jenis akk kalau sopim baju raya suka beli yang dah siap jadi baju...boleh terus sarung. langsir plak 10 tahun sekali baru tukaq. huhu. Sebab tu tak pernah masuk jakel ke apa.

faiz fakhirin said...

Sukonyo napok NA..Xse tulum terbelanjo IZ kain cotton kosong ko selai..hahahaha

Myra Jay said...

Lepas ni boleh shopping sakan la ye Yana ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...