13 April 2012

Putus Tunang?

Assalamua'laikum..

Just woke up from tido..eheh dari tadi lagi biasalah weekend kan
terlambat sikit..:-)

Tiba2 tadi dapat news tak best pulak on friday yang mulia nih..my sis
told me someone,our family member gak la, tak tahu kenapa suddenly
bagitahu tak jadi kahwin pulak..

Dia kata dah pos semua barang2 tunang haritu and ofcoslah we ol
terkejut beruk punya padahal last wednesday baru jer pegi booking
pelamin..

Dah tanya2 kenapa sampai macam tu dia kata malas dah nak kata
apa2..tanya ajerlah pihak 1 lagi..ya Allah tak tahu nak describe
feeling ni mcamaner..kita sedih putus cinta orang yang sedih tak jadi
kahwin ni lagi la kan?

Ya Allah..Kau kuatkanlah hati saudara perempuanku itu ya Allah..

Takutnya nak hadapi hari depan..

Eh, ok lah happy working kauorang..nak siap2 g pasar minggu paling
best kat Kelatam..ahah..

Tata titi tutu..:x

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Ohhh...semoga beliau dipermudahkan segala urusan termasuk hati & perasaan,amin..

Miszz Miza said...

jodoh di tangan Allah semuanya. :)

Rai Ourkizuna said...

semoga cepat dapat jodoh baru.. hehehe..yana pun sama..

pk mudah cam ni je..baik putus tunang..dari bercerai..sebab tu hikmahnya Allah larang kita buat majlis tunang besar besaran macam org bernikah..tak jadi kan ke malu..

Acik Erna said...

dah bukan jodoh dia..walaupun hati trluka..insyaallah akan bertemu jodoh yang lebih baik nanti

zailamohamad said...

memang kesian..semoga tabah menghadapi dugaan mendatang..Insya Allah, ada yang lebih baik akan menyusul nanti:)

Niza Romli said...

oh..hari ni kelatam dgn kedah cuti. seronok kan cuti hari jumaat..

Kalau awal2 dah buat hal, rasanya baik putus tunang dari bercerai lepas kawen...ada hikmah utk saudara yana tu. Kena banyak sabar hadapi dugaan macam ni tambah2 lagi pandangan orang sekeliling.

my eyes for shine said...

semoge dapat jodoh yang baik2x lps ni. insyaAllah~

Myra Jay said...

Semoga dia kuat hadapi dugaan ini, Aminnnn

mummY daniSha said...

akak pun penah putus tunang dulu heee...tp dah kata jodoh,kawen gak ngan hubby heee...bertunang memang byk dugaan

MamaEma said...

mungkin jodoh yang lain lebih baik dr sebelum ini..

Hani Syahani said...

mgkin kite akn kate sabo jelah, tp xtau org yg nak ngadap tu boleh sabo ke idak kan? yg penting semua ada hikmahnya yang Allah bagi...cume kene kuat & kuat segalanya...
rilek ah Yana,kene kuat jugak nk hadapi ms depan, mcm kuatnya semngt nak ke pasar Kelantan...heheheh

9n0L4 said...

sepupu ade jugak putus tunang baru ni. pastu sambung balik. huhu. mcm² budak² skrg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...