29 April 2012

Bersih Rally 3.0 @ Kubang Kerian with Ummiarissa

Assalamua'laikum..


28th April 2012 




Eh?ada ker rally bersih kat kubang kerian?bukan kat KL jer ker?ehhh..ada..ada..memang sangat2 bersih lah..ahah..ok tak la semalam was my first time meet up dengan blogger tahu..jumpa dengan blogger ummiarissa..she's from Kuala Lipis but balik kampung Kelantan kampung cik abe K.ida..:)


Segan pun ada..nervous pun ada..ahah tak pernah jumpa kan macam nak first dating jer berdebar2..wakaka..tapi bila dah jumpa macam ok burnt semua..K.ida was soooooo friendly lah!rasa macam dah lama kenal pun ya tak kekok langsung even baru first time jumpa..ehheee..


Teman K.ida survey2 langsir kat Jakel..then lepak2 makan kat kedai depan Jakel tu jugak..banyak kedai makan depan tu..just pilih jer nak masuk mana..tapi kedai paling depan jadi pilihan sebab k.ida nak makan abc..and u know what semua pun order abc..hehe..semua?K.ida, YanaJoja n anak K.ida alamak lupa nama..heeee..


Nyways big thanks to K.ida sebab belanja makan semalam..hehe..makanan kat kedai tu berbaloi sebab sedap n harga pun murah..mee sup RM 2 jer per bowl?ahah giler kentang orang KL kata..haha..




see the price???down giler2..haha jakel promosi tak abes2 lagi..now promotion untuk hari buruh pulak from 27th April till 15th May kot if tak silap..



K.ida berkenan ngan kain langsir tu..




berkenan pulak dengan curtain tu..ehhee..ok yang purple jarang2 tu memang sexy lah..saya pun suka..sama macam the red one kat pic atas tu..




Curi2 ambik gambar kat bhagian sample2 curtains yang dah siap pasang..lawaa semua tapi tak nampak apa pun..haha..salah angle..:p



K.idaJojaYana..



Sebelum makan..macam biasa take2 picture..;)



our main dish..abc..sedap!tak sweet sangat..and ada macam2 inside.raisins pun ada sampai K.ida kata tak pernah jumpa lagi abc macam nih..:)..actually we all ordered abc special dengan cpt tapi special n cpt tuh sold out..haha..so yang biasa2 jerlah..pun sedap jugak..




Emak n anak sama2 sweetsss..sempoi jer K.ida dengan her daughter nih..macam kawan2 jer tengok..hehe..



tq K.ida sebab ambikkan gamba ni ..:)



bukti..kikiki..TQ sista!:x







Ok lah then time to balik dah..K.ida ajak bergambar depan Jakel..biasala blogger..hehehe..kalo takder K.ida ni segan2 jugak..yang haritu takper malam orang tak nampak sangat..haha.


Overall alhamdulillah sebuah pertemuan yang sangat2 indah..actually dah lama dok plan nak jumpa dengan K.ida ni tapi saya la banyak halangan jer..hehe..but this time ok dapat jumpa 4 mata..borak macam2 korek2 rahsia..haha..best..best..


Next time insyaallah kita jumpa lagi kalau umur panjang eyh..:)

16 comments:

Niza Romli said...

bila kita plak nak jumpa ni yana?

mummY daniSha said...

heee..baru nampak muke yana..comel,cun =p

Ujie said...

akak kalau jumpa kwn blogger..takut tak terkata apa je..segan & nervous.

ummiarissa said...

aik!cepatnya masuk blog...takde kerja lain ler tu...ala apsal tak edit gambar k ida tang perut tu...nampak tau,penuh ngan makanan tu...terima kasih ye yna..akhirnya mimpi menjadi realiti...yna n joja memang cantik dan baik!nanti kita jumpa lagi....

p/s:akak jadik jugak beli kain langsir tu..he he he..

diana said...

nanti kalau jumpa akak kamu belanja akak ye..hahahah

CaDLyNN said...

bile nk jumpe kite pulak yna...

Mr.Clive said...

haha bersih la sgt...siap ade ABC lagi...kehkehkehhh nice though!

Hani Syahani said...

wah berdatingan....sok kalo akk kesane nk dating jgk dgn Yana...:))

puteri rimba said...

buleh blanjer cik ngah pulak lepas ni...ore lipis?..kena gi kenal nih...sekampung....heeeee

Munnafendy said...

hihihi sy pun bru lps shopping kat jakel =D

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

manisnye yana. laa..ingatkan btul2 ade rally kt situ.hehe~

Ayumi Comot said...

huhuhu..gempak tajuk sal Bersih..ingtkn betul2 ade,hikhik...

bestnye hangout ngn bloggers...:)

ArulchelseA said...

haiii baju kotak2.. hehe

Izan Ishak said...

alololo...bestnya yana jumpa geng blogger! bila kita nak ngedate2 plak ni yana? abc tu mmg mengancam abislah.

Woofer Storm said...

bila nak jumpa sy pula?hehehee

MamaEma said...

memang seronok sangat dpat jumpa bertentang mata dgn blogger...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...