12 April 2012

Pacar Yang Hilang

Assalamua'laikum..



Dengar lagu ni masa dok lepak2 dekat kaki lima Jakel malam tu sambil tunggu bro and usha2 orang lalu lalang tiba2 deejay mainkan lagu ni..first time dengar..ahah sweet lah this song..apalagi kan flashback start lah..terus rasa nak tik tik tik tears!!hahaha lol!..tapi ofcoslah kena cover buat2 pandang langit taknak air mata drop..lalala..:p



 
sound dia tak best sikit..nak boh video lain ada pempuan seksa la plak..hewhew


Malam2 memang best lah layan lagu..nak2 lagi yang speaker sound nak pecah jantung punya..lepas tu tengok pulak one by one family pass by..happy family..yang muda2..urghhhh!jeles dong!:p yang kapel2 takder ah nak jeles..rasa kesian ada r..belum tentu kawin kan dah ke sana sini..kikiki..ingat diri sendiri dulu2 ler tuuu..;)


Lepas tu kan..dok syok2 tengok peoples klua masuk Jakel tuh suddenly ada family warga kulit hitam keluar..foreigner yang kerja kat KB kot..suami isteri and 3 kids..suami isteri la kan dengan anak2..that wife pakai jubah and tudung labuh..labuh sangat..tahu tak..air mata saya laju jer turun lepas tengok dia..


Entahlah apa tak kena dengan kau yana..huhu..saya rasa malu dengan diri saya sendiri kot..saya pandang diri saya..saya rasa dia lebih cantik..cantik di sisi Allah..ya Allah cemburunya..saya nak macam tu..kenapa lah kau tak kuat semangat yana..??


Hurm..kecelaruan minda betul kan..tengah layan2 jiwang pun sempat lagi insaf..hihih..memang flexible punya mind lah..boleyh absorb everything dalam satu masa yang sama..haha..apa2 jer lah yana oi..


Saya nak macam tu..tapi bilakah masanya..??i need guidance..:(





7 comments:

my eyes for shine said...

wah2x! akk betul felling meyh~ haha . ni mcm kes org putus cnta jek .hahak

Prettywrite said...

ehhee..ini bukan macam dah ni yang..ini betul2 putus dah pun..haha..jiwang sekali sekala..kui2..

Hani Syahani said...

haah lah yana, lagu ade kaitan ...hehehehe

xpe2,xbertudung labuh xpe, janji hati cekal utk labuhkan iman...:))

faiz fakhirin said...

laye molek na kito turrr...hahahaha

Mr.Clive said...

kalau saya dah jumpa lagu yang saya suka,mesti ulang sampai lebam!kehkehkehkeh lepas bosan,baru stop! :P

CaDLyNN said...

haha..lin pon same cam clive..kalo suke satu lagu tu...mmg duk ulang sampai nak muntah dah dengar..ok..baru stop!

yna...smoga satu hari nanti kite pon akan istiqamah untuk mendapat redha Allah ye..

Rai Ourkizuna said...

sesekali meneliti diri sendiri.. memang perlu...demi ke arah kebaikan kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...