22 April 2012

Tuhan Tolonglah Ku Rindu Dia

Assalamua'laikum..

Morning guys..syoknya sumer orang 'barat' cuti..hehe..orang timur ni
dah kerja..tapi smuanya down tak boleh nak buat apa2 pun..server
downg..no work no surfing..hew2..sedih..mujur ada nokiah di hujung
jari ni..boleylah online jugak huduh2..

Selamat bcuti..g mana jer weekend ni?;)

::ala..baru jer nak update pasal bola semalam..tak dapek la jawabnya..huhu..
::sori kalo ada yang saya tak dapat bw sbb saya pakai henset jer
ni..ada banyak komplikasi ckit pakai benda alah ni..hehe..

7 comments:

Ujie said...

Rindu sape plok ni yna??

Smlm dah outing..harini family day..abiskan masa di rumah bersama keluarga. keluarga? Hehee..akak & suami je.

mummY daniSha said...

hehehe...tajuk x tahan hehee

ummiarissa said...

Yna..kalau jadi akak nak balik sana hujung minggu ni...nanti apa2 hal akak ctc Yna lah...kata Jakel dah buka,2 minggu lepas akak g baru letak patung je...mahal ye?

Hani Syahani said...

ooo keje ae,xpe carik rezeki...hehe
rindu kat akk ae..hahaha
ooo pkai empon pon pakai empon ah, jnji dpt hapdet sikit2,,,:))

Pen Biru said...

samala dgn kedah,.tgh bekoje la skrg ni

Aishah Jahirah said...

g jln2 shopping brg dapur aje yana...hehee...

Izan Ishak said...

hi yana... hari ni kak izan pi jalan2 je. jalan2 cari makan ngan cari stok makanan utk seminggu. pastu balik umah dah penat. konon entry dah publish tapi takde... huhu..

*blogger pun dah pening skrg ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...