25 December 2011

Roti Jala Settle Dihadam

Assalamua'laikum..


Eh..eh..alhamdulillah hari ni cuti lagi sempena krismas..sangat syurga rasanya..:-)..


Hari ni Ma request buat roti jala..so buatlah sama-sama dengan kids tadi..tak kisahlah sepah-sepah janji dia orang belajar..aku suka jer tapi ma dia rimas budak-budak kat dapur..hehe
Buat pink dengan hijau..yellow-yellow dah boring sangat..eh..Ma buat kari aku cuma menjala saja..;-)..


Gambar lintang pukang aku update via yahoo jer..

10 comments:

Nisa Greennnpanda said...

waho~..1st time tgk roti jala yg clolourful, hehe...

Teenager Housemaid said...

tak pernah lagi makan roti jala warna pink and hijau..hehe..
selalu kaler kuning jer..

*err..setau saya, saya mmg tak makan roti jala.haha*

MeeRole said...

Sdap demo buleh make roti jalo..kawe make nasi lembik jah dok sni..nok blik kelateee..waaaa..

Ujie said...

1st time nengok..roti jala yg ceria!!

Waqheh said...

roti jala pink hijau..kalo jala ikan ni kompem ikan dpt byk..

Prettywrite said...

Nisa Greennnpanda..

hehe..comel kan?kikiki

Prettywrite said...

Teenager Housemaid..

naper tak makan roti jala cik m?meh akak buatkan cuba try..:)

Prettywrite said...

MeeRole..

buat jahla nak make roti jalo gak..tak nati ko balik kelate baru ado..haha

Prettywrite said...

Ujie..

ya kena ceria-ceria walaupun derita..ahaks..

Prettywrite said...

Waqheh..

ya ker..bukan ikan lari ker tengok colourful sangat?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...