29 December 2011

Alhamdulillah Dapat Bonus ^_^

Assalamua'laikum..


Baru keluar dari bilik boss dan baru habis meeting..fuhh meeting yang paling indah pernah aku rasa sejak 2 tahun setengah kerja kat sini...:p


Alhamdulillah tahun ni boss umum bagi bonus..and hari ni ler masuk bonus sekali dengan gaji..ohoho..rasa nak menari..O:)


Apa-pun syukur sangat dengan rezeki Mu ya Allah..boleh treat family makan-makan la nanti..aamin..:)

26 comments:

misya said...

alhamdulillah rezeki,belanja kan secara berhemah yer

Rai said...

alhamdulillah...belanja!!! hahaha..

Prettywrite said...

k.sya..

insyaallah kak..:)

Prettywrite said...

K.Rai..

hehe..kalau dekat apa salahnya..ni jauh la pulak..huhu..

:: Mrs.Eady :: said...

syukuurr..rezeki! :)

Prettywrite said...

:: Mrs.Eady ::..

alhamdulillah..:)

Nisa Greennnpanda said...

wuu...bestnye..
bile sy nk keje nie eh? huhu~...

mizz.miza said...

Alhamdulillah ..^_____^ bez kan bonus , slama ni dok dengaq umi dgn abah jer ckp pasal bunos ...hahah

Prettywrite said...

Nisa Greennnpanda..

best jugalah boleh guna untuk apa yang perlu..:)..
eh..tak habis belajar lagi eyh?kerja tak best..bonus sajer yang best..hahaha

Prettywrite said...

mizz.miza..

hahaha..lepas ni boleh rasa sendiri la kan..:)

Pok Amai-Amai said...

Alhamdulillah. Ley banje sy...

=p

Wak Gelas™ said...

wak pon dah lama bebenor X dpt bonus wehhhh...,, eeeeE wak dh dateng niiii nk komen komennnnn..........

Cikpuan rara said...

alhamdulillah.boleh lah banje.

Prettywrite said...

Pok Amai-Amai..

hehe..jom!:)

Prettywrite said...

Wak Gelas™ ..

wak dah banyak pitis dah takper.hehhe

Prettywrite said...

Cikpuan rara..

hhehe..boleh..boleh..:)

eda_ej said...

huhuhu.. mesti dah list ape yang nak dibuat dengan duit tu kan.. hehhe.. alhamdulillah rezeki dari Allah.. =D

Ieja said...

Alhamdulillah...makan besar la pasni..hehe

Cik Lia Lomi said...

Tahniah!!, Lia pun sama, alhamdulillah..

jangan lupe Lia ya..ngehhh..

Prettywrite said...

eda_ej..

ahah..tak ada plan apa2 lagi ni selain belanja family makan..hehe..

Prettywrite said...

Ieja..

alhamdulillah..makan besar sekali sekala..heeee..

Prettywrite said...

Cik Lia Lomi..

terima kasih..tahniah Lia jugak..jangan lupa yna jugak..hehe..buat apa duit bonus tu?hihi

Izan Ishak said...

wahhh..tahniah2!! k.izan tumpang happy juga.

caliph shuriken said...

congratz.. rezki ujung tahun ^^

wan nurul hezrina said...

blehlah belanjer makan pizza..huhu

CIK TOM said...

wah seronoknya dpt bonus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...