26 December 2011

The Winner of Price Puzzle..^_~

Assalamua'laikum..


Hoih..hoih..termengah-mengah taip entry ni..marathon sambil buat kerja teringat pemenang teka harga untuk tuala Reject Shop tu belum announce lagi padahal janji harini..aduh..tiba-tiba pulak kerja menimbun kan..bos tu memang time aku ada kerja time tu la dia bagi kerja jugak..hahaha..


Ok lah tak nak cakap banyak..aku ucapkan terima kasih banyak-banyak untuk semua yang join..








Maaffffff..gambar tunggang terbalik aku nak cepat..hehe..see?macam-macam jawapan kan..
So jawapan untuk teka tekuk tu adalah....


RM 10 sahajo!:p



 And the winners are..aku dah cakap 2 orang kan...



1) K.Rai -Sis Rai teka tepat sekali RM10..Hehe..

2) Sis Ujie - Sis Ujie teka RM9.90 kurang seposen jer..hehe..



So tahniah kepada both winners..sorry if this entry tak complete..rushing..huhu..to Kak Rai Ourkizuna and Kak Ujie Titian Perjalanan please leave details address and phone number to emel Yana eyh..anadelights@gmail.com




p/s : siapa yang bagi 2,3 jawapan daku tak kira tahu..kui3..kan dah rugi..:p..to those yang tembak tak kena cuba lagi lain kali..:)

23 comments:

~ yus ~ said...

oo murahnya! Tahniah kepada pemenang..:)

Prettywrite said...

K.yus..

Ya..murah saja kak..hehe..

Cik Ina Do Do Cheng said...

good luck pada pemenang.next time boleh join contest yang ko buat : )

Prettywrite said...

Cik Ina..

Wajib j0in tu cik ina..he3

محمد رازيق said...

wah! saya nak join!!! nest time ade lagi x??

Onitsuka_hana said...

murah2..hehe tahniah.. jgn lupa wat lagi :)

Teenager Housemaid said...

eh saya jawab 15 hengget ea?

hahaha...:p

diana said...

berani kamu tak bagi akak menang ye..
siap kamu nanti..

hehehe

Woofer Storm said...

thniah buat mereka..hheh

#macam best je mcm ni,mesti ramai nak lepak sini lagi..ehehee

Ujie said...

yeaa...jwpn hmpir tepat! ^__~

thanks ya. nnti akak email.

Rai said...

yippie!!! menang pulak...tak sangka..terima kasih buat penganjur...hihihi...nanti ai email alamat okeh..

Prettywrite said...

محمد رازيق..

ada..lain kali boleh join ya..:)

Prettywrite said...

Onitsuka_hana..

Insyaallah Hana..:)

Prettywrite said...

Teenager Housemaid..

Ha laaa..mahal sangat tu..hehe

misya said...

congrats,tak perasan ada teka teki kat blog yana

Prettywrite said...

k. diana..

ahaha..tu la kak saper suruh tak tembak betul2..hehehe..takper cuba lagi nanti..:)

Prettywrite said...

Woofer Storm..

hehe..mudah-mudahan..

Prettywrite said...

k. Ujie..

tahniah kak..ok cepat emel taw..:)

Prettywrite said...

k. Rai..

hehe sama2 kak..tahniah nt join lagi..:)

Prettywrite said...

k. misya ..

tu la k.sya..kecik ati yna k.sya tak join..hahaha..

Ujie said...

ok, dah email tadi.

Prettywrite said...

ok kak..checked..:)

Anonymous said...

Hoih..hoih..termengah-mengah taip entry ni..marathon sambil buat kerja teringat pemenang teka harga untuk tuala Reject Shop tu belum announce lagi padahal janji harini..aduh..tiba-tiba pulak kerja menimbun kan..bos tu memang time aku ada kerja time tu la dia bagi kerja jugak..hahaha..guild wars 2 gold
buy guild wars 2 gold
cheap guild wars 2 gold
cheapest guild wars 2 gold
guild wars 2 gold for sale

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...