25 December 2011

Cuba Teka Harganya?

sticky post to 25/12/2011

Assalamua'laikum..


Jom kita main puzzle lagi..hehe..aku rasa aktiviti ni aku akan buat setiap minggu or 2 minggu insyaallah kalau tak ada aral melintang membujur..


Gambar kat bawah adalah towel yang aku grab time ke Kota Bharu Mall itu hari..ya dekat Reject Shop..yang reject-reject jer aku pakai..haha..


Bersedia?keh keh..cuba kamu orang teka berapakah harga towel yang aku beli tu..semestinya ada something lah menanti kau orang if teka mengena..


Kalau tak ada jawapan yang tepat..yang hampir tepat pun dikira..no worries..:)..oppss pastikan kamu follower blog ku ya..kalau belum follow sila follow baru boleh join..~_^


2 Hadiah dan 2 Pemenang akan diumumkan pada Isnin(26/12/2011) nanti..
Selamat meneka..lalalala..

22 comments:

Ujie said...

rm9.90

amacam?

diana said...

rm13 je...
eh..kalau ada hadiah bagi akak menang ye..
tak bagi akak menang siap kamu...!

ekekekek

Rai said...

aaa...biasanya tower yang baik dalam rm15++..tapi kalau ajak main teka2 ni mesti extremely discounted punya kan..hmmm hmmm..

rm10..

wahida said...

alamak, mcm mana nak teka ni, tak tau tu face towel ke, hand towel ke, bath towel?

gambar pun tak full...
tak reti nak teka la mcm ni dear...huhu...

Woofer Storm said...

rm13.90.hehe

#tak nak menang lagi,bagi peluang dengan yang lain.hahaa''

#blog sy ada masalah ari tu,domain dah expired.hehehee

Pen Biru said...

RM16.90...

Ieja said...

RM5 kot..haha belasah je

*eh tapi nama je reject shop..kadang2 tu barang dia mahal gak..heeee

Hani Syahani said...

makcik nak try !!! :)

rm19.90 ?

kompom menang ! :p

EZAD AMIR said...

Harga dia rm18 !!
Rase nya dh follow blog ni..xpe try check blik.

Onitsuka_hana said...

best2 buat kuiz hana mesti join.hehe

susah skit kuiz nie..teka jalah

Jawapan : RM23

Teenager Housemaid said...

err...
rm15?

:)

Nisa Greennnpanda said...

nk teka.. leh teka byk kli x? hehe...

Rm5.99 ^__^

Myra Jay said...

RM 19.90

RM 15.90

RM 10.90


eh!! berapa kali boleh teka ni? Kang kena reject lak..heheee

SSfatihah said...

sy nk cuba teka...RM 2.90..

MakNgah said...

RM15.90

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

5 hengget hehe

sekamar rindu said...

salam..

RM 5.00

cik ika said...

rm1.99 je kot.hee~~

MeeRole said...

Rm5++ - Rm10 ..bleh gni..haha

~ yus ~ said...

akak teka RM29.90 kot..:)

Woofer Storm said...

bz memanjang dia ni.hhee


#update cepat sis^^

Onitsuka_hana said...

woofer storm : bagi peluang hana menang.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...