29 December 2011

Because Of 3 Idiots!

Assalamua'laikum..


Nak beritahu..malam ni..kalau ada masa lapang..jemputlah join aku..buat apa?tengok tv la apa lagi..:p..kan malam minggu bagiku..kikiki..


Tengok cerita ni...





3 IDIOTS! :x :x :x


Cerita yang sangat best..aku agak di bawah tempurung juga lah sebab cerita ni tahun 2010 lagi..hua3..bukan macam cerita hindi biasa ok..kisah 3 pelajar engineering and watak Aamir Khan paling best..belajar bukan untuk sijil tapi ilmu..siap kenakan pensyarah lagi..=))


Eh..cerita ni sebenarnya sambungan yang malam tadi..nak tengok lanjut sila download lah sendiri..


Malam ni di tv3 10.30 malam..lalala..jangan lupaaaa..eh over...:))

34 comments:

ieda said...

tahan layie dah tgk dikk
akak nie x tgk layieee , terlepas semalam huhuhu

Prettywrite said...

k.ieda..

tengok malam la k.ieda..hi3..

Nisa Greennnpanda said...

hehe...
xpenah tgk lg..padahal DVD ade je kat umah nie...ngehehe...

Prettywrite said...

Nisa Greennnpanda..

lor ya ker..rugi taw nisa..cepat tengok nanti..hehe..

misya said...

nanti tlg review citernya

CGG said...

review tau nanti

mizz.miza said...

mehhh nak teman tgok malam nih lalallala ..^_________^

Izan Ishak said...

ramai sungguh org kata best. tp malam semlm tak tgk pun... pi keluar, lepas balik en hubby layan bola pulak... huhu

Dalila Hamid said...

best ke?...

Cik Lia Lomi said...

wah!, Lia pun tertunggu cerita 3 idiot ni..ngehhhh

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

LydSunshine said...

Alamak terlepas lah. Selamat berhujung minggu ye.

shahdiana said...

saya pun layan ceta ni..dah tengok 2,3 kali jugaks...

wan nurul hezrina said...

pernah tgk..sedap ceritanya=)suka hindustant taw..hehe

wahida said...

aku ada DVD dia, beli kat Bandung sbb murah sgt..hehe...RM2 je...balik Malaysia terus layan, mmg best, kelakar ada sedih pun ada...

walau pun aku dah tgk, aku tgk lagi kat TV3 pulak...sbb best!!

CIK TOM said...

dh pnh tgk cite ni..mmg best layan byk kali pun ;)

aimie amalina said...

hehehe
cite bess ni!
byk pengajaran gak :))

CIK TOM said...

rs nk sggh lg..hee ;)

kakyong said...

owh.. citer ni memang kelakor.. ;)

Prettywrite said...

K.sya..

Err..nak review tu yang tak pandai..hehe

Prettywrite said...

CGG..

Insyaallah ya..:-)

Prettywrite said...

Mizz miza..

Teman ke tak semalam?hehe

Prettywrite said...

K.izan..

Ala rugi la kak tak tengok..hehe

Prettywrite said...

K.dalila..

Best sgt...hehe

Prettywrite said...

Lia..

Best kan citer dia?

Prettywrite said...

Niena sofea..

Salam kenal juga..:-)..insyallah nt sy tuju ya..

Prettywrite said...

Lydsunshine..

Lor rugi..hehe..tq..

Prettywrite said...

Shahdiana..

Wow..dah tgk 2,3 kali?jelesnya yna bru 1st time tgk..huhu

Prettywrite said...

Wan Nurul Hezrina..

A'ah citer dia sedap kan?hehe..suka gak hindustan tp kalau bab cintan sgt xbest jugak..huhu

Prettywrite said...

K.wahida..

Wow akak bli murahnya??citer mcm ni tgk bkali-kali pn tak puas ni..hee

Prettywrite said...

Ciktom..

Yna gak la yang tertinggal kereta api ni..hehe

Prettywrite said...

Aimie amalina..

Betul2..byk sgt pengajaran dalam citer ni..

Prettywrite said...

Cik tom..

Ekeke..takper singgah la selalu..hi3

Prettywrite said...

K.yong..

Tu lah tak kering gusi tengok..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...