26 December 2011

Makanan Musim Hujan

Assalamua'laikum..

Good morning everybody...:-)..

Selamat bekerja untuk yang bekerja hari ni..yang bercuti teruskan melingkar..keh3..

Oh ubi kayu cicah kelapa parut memang meletup di mulut musim-musim hujan ni..:-)

p/s: keputusan puzzle harini ku umum ya..sabar ku baru dapat ngadap pc ni..nak update guna handset tak boleh letak link pulak..so tunggu...hehehe

8 comments:

misya said...

sedap tu

Prettywrite said...

time sejuk2 apa2 makanan pun sedap jer kan..hi3..

Cik Ina Do Do Cheng said...

ubi cicah sambal ikan bilis pun sodap. susah nak cari ubi yang isi gebu, selalu dapat isi keras.

Prettywrite said...

Cik Ina Do Do Cheng..

waah menu baru..hehe biasa cicah kelapa jer..boleh cuba..tu lah ubi tu pun ma yang gali tahu2 dah comel dalam periuk..kikiki

~SaL IjOu~ said...

zaman2 kecik dulu je mkn ubi ni~ ^^

Woofer Storm said...

makanan sedap tu,dah lama tak makan.ermmm

Prettywrite said...

~SaL IjOu~..

hehe dah besar pun boleh makan juga..;)

Prettywrite said...

Woofer Storm..

meh klate ni banyak ubi kayu..hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...