28 May 2012

Anak Ciksu

Assalamua'laikum..


Balik kerja semalam terus sambar si kecik Faiq ni..rindu giler ngan dia..lain2 pun rindu tapi dia paling kecik so he's prioritized..haha..setahun bape kali je jumpa..huhu..nak jer dia ngan semua orang..hehe good boy..tapi tak berapa ada mood sbab dia demam..malamnya barula nak melasak..orang dah tido dia still active dok tawaf..ekeke..last2 Ciksu main2 ngan dia tepuk2 belakang dia sambil ulit zikir..heee terus layuuu tertido akhirnya..

main-main..

tido time..the best bed ever..:p

Alahai budak nih!!!geram la Ciksu!!


14 comments:

Aishah Jahirah said...

best dia menidurkan diri kt bahu yana..

Rai said...

alalala..yana..nanti boleh tolong zikir tdokan anak2 manja akak ye.. hehe..

Pok Amai-Amai said...

Ololololo...comelnya dak Faiq tu. Geram lak tgk.

Klu Aydin nie, mst die suke sbb ade org tlg bobokkan. Heheheheh....

mummycda said...

Alahai cik su ngan Faiq sama2 comel....manjernya faiq ngan cik su kan....so sweet...:)

eLL said...

meh sini nak picit2. hehe

Ujie said...

mmg bagus la ciksu ni..pandai tidurkan bdk kecik. ^_^

CaDLyNN said...

amboi..tak lame dah tu..kikiki..pandainye..ade gaya ibu..ehehhehehe

Myra Jay said...

Manjanyer dengan Cik Su, siap tidur atas bahu lagi :)

Niza Romli said...

amboi yana..gaya tu dah ala mak2 dah. bila nak nikah? ekeke

Cik Lia Lomi said...

dah ada gaya jadi ibu tu..heeeeee

ummiarissa said...

oh Yna CikSu...patutlah manja-manja gayanya...he he he..

Onitsuka_hana said...

geram tengok budak tido. makan tido main.huhu

Izan Ishak said...

rindu ngan ciksu dia ye... sampai dah tgh malam pun dok main2 lagi... geram tgk dia sampai tertido camtu... comel!!!

wan nurul hezrina said...

amboi manjanyer nampak.sampai lentok kat bahu=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...