15 December 2011

Congratulations Woofer Storm ~_^

Assalamua'laikum..


Semalam sengaja-sengaja nak main picture puzzle dalam apakah ini?..


Ingatkan tak ada orang jawab betul..hehe..rupanya ada..


Jawapannya : Kerabu pauh / sambal pauh




Nah..kamu nampak siapa pemenangnya?yang menyala merah itulah..Encik Woofer Strom..so dear sila leave details address to email daku ya..anadelights@gmail.com..
untuk claim gift yang tak seberapa dari Prettywrite..:)

28 comments:

Zana Adieyza said...

bijak betul encik woofer.. zana pun x tau gmbr tu kerabu pauh.. hahahha

Myra Jay said...

Oh Kerabu Pauh..

Pauh tu tak penah makan lak sebab tu tak tau ;)

Pen Biru said...

kerabu mangga ye..

Prettywrite said...

Zana Adieyza..

haha taktaw eyh..ingatkan semua orang dah tahu..:)

Prettywrite said...

Myra Jay ..

K.Myra..tak pernah makan pauh..?org penang panggil apa ya..mangga muda?hehe

Prettywrite said...

Pen Biru ..

a'ah..lebih kurang..:)

Cik Bambam said...

nak adiah jugakk!! hik3..

Prettywrite said...

ololor..kena tgu lenkali la nih..:)

~izan~ said...

wah,tak sempat dah nak teka tp kalau tgk kt n3 b4 ni akak pun tak tahu apa hehe..tahniah kt pemenang tu..

misya said...

congrts

Onitsuka_hana said...

eh2 ada hadiah rupanya..:) jawap kerabu ja. i2 pun xpasti kerabu ke x..hehe

Nurul Iman Rosman said...

wahh, bijak-bijak :D

Teenager Housemaid said...

wahh congrats pada woofer..
kalau saya mmgla tak dapat nak teka..
hehe

Woofer Storm said...

sy menang ..yahooooo tak sngka boleh menang..first time menang tau sepanjang merepek dalam dunia blog ni..terharu..

#dah antar email da,thank tau..hehee

wahida said...

la...tak sempat nak teka...tapi kalau aku teka pun, sure salah..huhu..

cik ika said...

wah..bestnye dia dpt teka gn btol..nk mnta adiah share2 la..hehe

Woofer Storm said...

ika jgn perasaan nak shre ngan kita.hehe

#bz nmpak?asal owner blog ni senyap je.hehe

Prettywrite said...

k.izan..

hehe..lenkali boleh cuba teka pulak..:)

Prettywrite said...

k.sya..

congrates to him..:)

Prettywrite said...

Hana..

he3..rugi taw..lenkali tembak jer mana taw mengena..hik2..

Prettywrite said...

Nurul Iman Rosman..

bijak kan woofer storm..hehe

Prettywrite said...

Teenager Housemaid..

Adik..woofer pun main teka jer kot..hi3..

Prettywrite said...

Woofer Storm..

tahniah ya..n thanks sudi cuba teka..:)..dah rezeki namanya..hehe..

Prettywrite said...

K.wahida..

belum cuba belum tahu kak..hehehe

Prettywrite said...

cik ika..

haha..sila mintak dengan woofer storm..:)

Prettywrite said...

Woofer Storm ..

maaf tuan blog bercuti 2hari..hehe..

Nisa Greennnpanda said...

wah..congrats achie~!!!

btw, prettywrite, sy follow sni ye.. ^_^ salam knal dear..

Prettywrite said...

salam kenal juga nisa..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...