20 December 2011

Giveaway Craft n Crochet

Assalamua'laikum..




Ini first time lah rasanya aku join giveaway dekat blog ni..dah lama tak rasa dapat hadiah so tengok giveaway dari Herba Tihara ni dah buat aku berkobar-kobar nak join..


Apa tak nya..tengok jer crochets tu semua memang buat aku geram tahap cipan dah..haha..so kalerpul lah..dan dan aku belum ada lagi koleksi macam ni mestilah laju jer aku nak time bulih dapat free ni..hehe..


Ada macam-macam jenis crochet dekat Craft n Crochet ni..antaranya kamu orang tengok kat bawah ni lerr..


Fenomena orang zaman sekarang..angry bird..:)



Sangat chomellll beg ni...fevret kaler ku oren tu..:)



Ini lagi lah..brooch boleh pakai kat tudung mahupun baju..suka kita lah kan..kids pun suka ni kan..



Dan ini yang paling tak tahan..bag make up oooo..boleh buat pencil case gak ni..hehe..comel belaka!!


So kau orang jangan lepaskan peluang yang best ni k..tarikh tutup 14 january 2012..heh tahun baru sudah..:)..klik banner kat atas untuk turut serta k..


Tata nak balik dah..:)








14 comments:

diana said...

semua comel2 kan..geram tengok..

semoga kamu tak berjaya sebab akak pun join GA ni..
muahahah

Tihara said...

tq join :)..kita tgk sape yg kenaa :)

Waqheh said...

kalo lu menang lu kasi gua 1...nak isi tembakau dlm angry bird tu keh3

Hani Syahani said...

1st time nengok bende tu..comelnyo!!!

Teenager Housemaid said...

waaa..comel2 nye semue giveaway ni..:)))

EZAD AMIR said...

Oh kalu ambe yg dpt GA ni msti bez..
Dkat2 dgn birthday ambe..
Ekekekeek..
Btw,jemput ke kBmall 22hb ni,gathering blogger2 kelantan.
Lokasi kat tmpt bowling,dlm pkol doblas tgh hri..
Jgn lupe dtg oke..

Ujie said...

good luck utk awak juga..^_^

salam kenal!

Prettywrite said...

k.diana..

hahaha..JAHAAAATT!!!

Prettywrite said...

K.Tihara..

Sama-sama..:)..yey yey..tak sabar nak taw saper menang..hehe

Prettywrite said...

Waqheh..

isi la yassin ke baru ku bagi..hahaha

Prettywrite said...

Hani Syahani..

comel sgt2!..hehe..join la skali..:)

Prettywrite said...

Teenager Housemaid..

comel seperti tukang join ni..hahaha

Prettywrite said...

EZAD AMIR..

doh join la mana taw bulih adioh befdei..hehe..
ohoho..ku kerja la khamis..aishh..buatla weekend..uhuk..

Prettywrite said...

Ujie..

TQ dear..:)
salam kenal..keep in touch ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...