04 December 2011

Pemantun Sekolah

Assalamua'laikum(baca versi jawi)


Belek-belek album zaman sekolah dulu terjumpa gambar ni..kenangan mengusik jiwa..hehe..gambar time jadi pemantun untuk Pesta Pantun Peringkat Sekolah Menengah Negeri Kelantan 2004..7 tahun sudah..


Peringkat separuh akhir..wakil PPD Pasir Mas/Tumpat..masa ni last before final lawan pantun dengan student SMIP..alhamdulillah SMKBS ke final..sayang betul..dulu ada gambar masa kat meja pantun tu tapi tak tahu hilang g mana..huhu..


Esoknya final..venue Pejabat Pelajaran Pengkalan Chepa ke apa tak ingat dah..same place jer dengan semi final..
Aku dan Ain..Alawi sorang lagi taknak masuk gambar..pun sama lah semua gambar lesap tinggal ni jer..Kami kalah dengan SMK Beris Panchor..Sedih tapi lega sebab boleh concentrate trial SPM masa ni..so SMK Beris Panchor lah wakil Kelantan tak tahu dapat no. berapa..


Aku, Ain dan Piala..gambar dah comot dekat mata tu..huhu..jadi kenangan paling manis sampai sekarang..:)

2 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

pemantun mcm pengantin =)

Prettywrite said...

macam jer bukan pengantin betul..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...