26 December 2011

Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com

Assalamua'laikum..


Buat pertama kalinya kot aku join segmen macam ni..ni gara-gara blogwalking ke blog K.Diana tadi lah ni..hehe cepat terpengaruh betul..:p



Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011


Segmen ni  dianjurkan oleh blogger Mia Liana untuk Ruangan Mia's Active Bloggers' List..



Klik banner untuk join ya....:)

8 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

good luck, kalau rajin buat BW , dapat jumpa blog yang buat contest atau giveway.cik ina sibuk ,curi-curi masa nak but BW.tima kasih rajin singgah blog cik ina ye.

Tihara said...

wow..menarik gak ni :)

Prettywrite said...

Cik Ina Do Do Cheng ..

tq cik ina..:)..blog cik ina banyak petua dalam resepi tu yang suka sangat tu..:)

Prettywrite said...

K. Tihara..

Join lah sama kak..:)

Woofer Storm said...

rjin benar join ye sis..hheee

gud luck^^

Prettywrite said...

Woofer Storm..

time angin tengah rajin ni kena la join..hehe

Mia Liana said...

Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta ke-39 yang join... :)

Prettywrite said...

Mia Liana..

sama-sama k.mia..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...