19 March 2012

Antara Kawan dan Makan

Assalamua'laikum..



Terima kasih untuk Joja sebab belanja saya makan harini..waaahh..berbunga hati Allah murahkan lagi rezeki harini..itulah kan..bersyukur sangat..kadang rezeki ni kita nampak pada duit jer semata..padahal dengan cara dibelanja makan dek friends pun rezeki la jugak tu..alhamdulillah..


Joja..my beautiful friend yang belanja..tq darling..:x



Joja belanja dekat sini..Sup Belut Wakaf Bharu..tapi tak makan sup belut pun..masing2 order kueteow ladna and bihun rebus..




Dan jugak air kelapa..itupun bihun rebus saya tak abih pun..sebab portion dia ya Allah banyakkknya!semput nak ngabis..dahler saya ni jenis makan minum cerlang cerlup..eheh..cepatla kenyangnya..tapi food dia not bad lah..sedap!


and it's me..senyum dalam tangis..ehheheh..


Alhamdulillah..syukur..syukur..syukur..ada kawan melepak harini dapat pulak makan free..bunga-bunga hati..;)

11 comments:

~ yus ~ said...

ceria je ada kawan belanja makan ya. . .hehe

Niza Romli said...

murah rezeki...

dua2 cuns! awek kelate lawo2 belako.

puteri rimba said...

bakpo senyum dalam tangis pulok yana?...jangan nitik air mata dalam pinggan sudoh la..heee

Hanis MY said...

bakpo pulok senyum dalam tangis tu...baloh ko? sedaknyola makey...nop saim etek eh dgn Joja tu hehe gura jah

Ujie said...

Esok2 yna plok belanja kwn tu ya..

hazanis said...

eh macam kenal jer pic yg atas sekali tu....

Mr.Clive said...

wahh wahhh senyum sokmo eh...hha XD

Hani Syahani said...

cerlang cerlup tu ape dik?

wah..untung ade org belanje, senyum2 tp dlm tangis eh? :)

Rai said...

comelnya yna..

eda_ej said...

bedua je mkn byk tu?? wahhh.. kenyang gile nih.. =D

hazanis said...

nama dia zainab kan?hehhe akak dlu sekolah wb gak..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...