01 May 2012

Eh Terjumpa!

Assalamua'laikum..


Happy labour day semua!ke manakah u all harini?me?dapat off 1 day macam ni melepak kat rumah much much more best n better laaa..hehe..pagi2 dah bedal roti canai telur mana tak melingkar nya dahla tak buat apa2 kat rumah..:p


Keychain tu jumpa balik yang past 4 yrs punya tuh..haha tomei jer..spongebob tu tahu saper bg but yang nama tu confused orang sama ke orang lain..ki3..zaman belajar..orang tu bagi ini, orang ni bagi itu..hee sweet memories!


Cuti kan, tengah layan Endless Love @tv3..lameeee dah tak tengok philipine punya drama..bestt jugaklah sebab actors semua sedap dipandang..haha..citer pun sah2 dah best..eh dah abis dah la..haha..


Nak g shopping jap kat Salamku nak cari baldi pinky pinky dengan 'cetong' tunem..haha..nak tukar baldi toilet nak bagi semangat sikit 'melabur'..wakaka..

7 comments:

Ujie said...

Ceh..baldi toilet pun boleh bg semangat..!
^____^

Onitsuka_hana said...

bakpo pinky pinky

Niza Romli said...

haha...melabur pun nk kena ada semangat eh

Woofer Storm said...

perenggan akhir tu tak boleh blah..tak senonoh betul^^

MamaEma said...

heheh..jadi selama ini melabur tak puaslah erkh..

Rai said...

iewww...tak senonoh la..hahaha.. macam2..

Izan Ishak said...

haha... kelakarlah yana ni. dah jumpa lah ye baldi n cetong idaman tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...