10 January 2012

CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU

Assalamua'laikum..


Masih blurr lagi ni tiba-tiba CikFi bagitahu dia tag aku..alahai..lomah lutut..dah lama tak join contest..nak cari idea..bismillah..:)



Contest diorganizedkan oleh cik adik comel Cik Ayu
contest closed : 12/01/2012 (nyawa-nyawa ikan punya penyertaan nih..hihi)


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Aku pertaruhkan gambar ni..Cik Ayu kata kena keratif-kreatif..alamal..dahla aku ni jenis buta seni..huhu..harap-harap diterima lah ya..simple jer gambar..
yang penting persahabatan antara kami utuh!


Ni bff zaman U dulu..mana-mana mesti bersama..
Sal
Cikwan
Mimi
Aku
Achik

Kawan lelaki tu back up kita orang sentiasa..
Hakim
Hadi
Afiq
Hafiz


Gambar taken di Pantai Teluk Ketapang, Kuala Terengganu lepas habis kelas terus melencong ke sini petang-petang..hehe..kenangan manis..rindu semua kenangan dengan dia orang..

Kenangan assignment kena reject..
kenangan racing kereta..:p
kenangan accident..
kenangan helmet diterbang angin..
kenangan belajar berkuda..;)
kenangan mengorat student laki..:))
kenangan kena sound dekat bilik sebelah..
kenangan celebrate birthday tipu-tipu..
kenangan buli lecturer..ahah..


Arghh..rindu semua...eh..dah tu ajer entry contest ni..terlebih pulak..hehe..

oh kena tag 2 orang..hurm..aku tag..

1) Hana
2) Lia

ahaha..sorry pada yang kena tag..winkkk ;)..

Ok done!fuhhh..dekat sejam buat entry nih..ahah..befeluh-feluh..:p

8 comments:

Izan Ishak said...

gud luck yana! moga2 bertuah...

klcitizen cikgunormah said...

gud lak yana.. :)

Ujie said...

happy je gambo tu..

gd luck yana!

Onitsuka_hana said...

hana tengok gambar2 dari contest yang sama semuanya sweet2 je..huhu nak pk jap nak masuk ke x contest nie..

Cik Lia Lomi said...

alahhh, nak join tapi gambar Lia dengan besfriend tak adalah pulok, dulu masa sekolah hingga zaman kerja la ni tak pernah pun pegang handfon jadi picture pun tarak..

sori Lia tak dapat join. :C

Woofer Storm said...

rajin sis join..gud luck^^

CIK TOM said...

pnti teluk ketapang best!
good luck!
ciktom dh review alexa rank yana..

Myra Jay said...

Nice pic..

Good luck ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...