04 January 2012

Melepak Di Taman Tengku Anis

Assalamua'laikum..



Taman Tengku Anis ni popular di kalangan mereka-mereka yang suka jogging sambil bawa anak-anak beriadah main dekat playground..so bawakla anak-anak buah ni merasa main taman before balik KL..kang cakap kampung tokma tak ada taman pulak..:))


muka sememeh tengah menikmati tutti frutti..ha ha




Budak-budak dok main kecuali kakak jer..kakak baru nak masuk darjah 5 tapi lagi besar dari tokma..kikiki..takpelah..cepat matang..haaaa..



K.tie..daku..Mumma..ma suka sangat tutti frutti..:)

Pindah kat pondok besar sikit sebab tiba-tiba hujan turun pulak..



Family K.Tie..
Kakak, Hariz, A.Saypul, Ika, K.Tie..




Tak tahan tengok budak-budak main..aku pun nak turun padang gak..gagaga





Berjalan pulang..ceyyyy..ni pun paksa K.Ja snapkan siap dia mengata-ngata lagi..hahaha





Dah nak masuk kereta tapi sempat lagi posing sini..peta jer pun..entah apa-apa la family aku ni..taksub..keh keh keh..




p/s : entry dah 2,3 hari dalam draft..ni baru sempat publish..later ke pengkalan kubur lak ya..heeee..

26 comments:

MeeRole said...

Eh?bkpo xsnggah dumoh syo..dkat doh nga umoh tu..hehe

ieda said...

bestnyaa lepak ramai2 nie ;)

Dalila Hamid said...

bestkan dpt jalan2 camni...

Woofer Storm said...

comel pla sis ni..haaaha lain kali jalan ajak sy sekali..hehee

#dah review blog sis kat alexa..

Cik Lia Lomi said...

wah, best ya riadah dengan family..

~ yus ~ said...

seronok jalan ramai2 ni kan dik..

akak dah review blog adik di alexa...:)

JR said...

Dah lama tak g klate...

Teenager Housemaid said...

wah bestnye..:)

Myra Jay said...

Dah nama blogger haruslah dimana2 pun nak bergambar :)

Prettywrite said...

MeeRole..

ya kor?alik mano rumoh?dekpong tak oyat awal2..kalu dop bulih singgah make nasik..haha

Prettywrite said...

k.ieda..

bestlah sekali sekala kak ieda..:)

ummiarissa said...

nanti kalau kebetulan sama ke kelantan,,..leh kita jumpa dik...tempat yang mudah2 je..cam kat taman tengku anis..mudah nak cari...restoran situ kan sedap makanannya..

Prettywrite said...

K.dalila..

best..best..hehe

Prettywrite said...

achie..

haha comel krek krek..doh mae r sni bulih bawak jalan2..keh keh..

ok tq..:)

Prettywrite said...

Lia..

jarang2 sekali..selalu dok terperap jerla kat umah..hihihi

Prettywrite said...

k.yus..

yup..seronaaakk..hehe..

ok k.yus tq..:)

Prettywrite said...

JR..

jemput datang Kelate macam2 ada..kui3..

Prettywrite said...

Cik M..

best lah juga..heeee

Prettywrite said...

K.Myra..

hehe..tu lah kak..ambik gambar sebab ingat ada blog la nih..hehehe

Prettywrite said...

ummiarissa..

ya ker bila nak mai ni kak?
taman tengku anis tu jauh jugak dari rumah..hehe..
tapi ok jer..
paper pun roger k..:)..boleh ronggeng2..hehe

misya said...

mak usu pulak lebih-lebih yer

Prettywrite said...

k.sya..

kui3..mesti nak lebih k.sya..haaa..

CaDLyNN said...

lin kalo pi mane2 tmn mesti nak naik buai jugak..tak sedar diri dah tua..haha..siap penah kene marah ngn guard lagi..kah3..

Prettywrite said...

Lin..

haha tu biasa lah kena marah lin kan..ya lah kita dah tua kononnya..hehe..tapi kat sini takder guard tu yang suka suki tu..hi3..

Onitsuka_hana said...

slalu jog c2. pas2 ber tutti frutti :)

ummi anum said...

lamonyo tok g tame tengku Anis tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...