05 January 2012

Gelang Mas Kampung Orang Kaya

Assalamua'laikum..



Mula-mula..aku nak bagitahu..tajuk tu adalah palsu..keh keh..aku sendiri tak tahu kenapa asal silah nama kampung tu segah itu..waaaahhh..padahal orang kampungnya..biasa-biasa jer..macam aku..:p


Plan pergi sini..sebab aku dah nyatakan kat sini dan juga selepas buat benda ni..:)



Nur Aisyah Humaira..kali ke 2 aku tengok budak tecik ni..first masa dia lahir..now dah 3 bulan..putih melepak..K.Tie, K.ja yang belum tengok dia lagi tu yang datang..



Tidur saja kerjanya..melalak lah macamana pun..ada aku kisah kan?hehehe..


Gossip..heheh..yang tangan terangkat tu lah mak baby..Nina..




Dah nak balik K.Ja nak ambik gambar dengan Su..then ajak kakak join bergambar..tiba-tiba Su kata eh ambik gambar 3 orang tak boleh mai sini Yana masuk sekali..tu yang nampak aku yang dok kat tengah padang tu..ahaha..


Orang tua banyak pantang larang..ke memang dalam agama pun tak bagi gambar bertiga?sorry aku jahil bab ni..huhu..


Balik tidur kekenyangan sebab sebelum turun dah makan nasi..pergi rumah Su dia hidang mee goreng pulak..alhamdulillah rezeki..:)..esoknya kerja terus sedih..:(

23 comments:

Ujie said...

hehe..mana ada yna..tu org2 lama je kata. gmbo la bertiga, tak salah pun.

CekbOlat-bOlat said...

wahh.. meriahh =)
hahah.. bby tu comel sgtt !

Ieja said...

Comelnya Nur Aisyah Humaira..geramm :)

Woofer Storm said...

sis yna kata sy garang,smpi hati tau sis..hehee

#agak2 bila nak kwin ni?ehheee

Cik Ina Do Do Cheng said...

memang pretty sangat yang duk tengah padang tu : ).comellah baby tu .

Cik Lia Lomi said...

wah, comelnya..putih melepak.

aimie amalina said...

alololo
baby kan keje nye tito la
nak wat pe lagi kan
hehehe
comeii :))

Rai said...

olosss..comey nya tengok si kecik tu tdo..geramm..

Teenager Housemaid said...

nur aisyah humaira..
sedapnye nama..
saya suka org yg nama aisyah ni..
sedap je dengar..hehe..
comelnye die..
betul kata aimie, baby, mmgla asyik tidur je..heheeh

hazanis said...

gelang mas nak dekat kg kito terrr..:P

Nisa Greennnpanda said...

comelnye baby tue.. ^_^

Prettywrite said...

K. Ujie..

ya ker kak..hehe..tu lah takut bab agama pun kata tak boleh juga..heee..

Prettywrite said...

CekbOlat-bOlat..

meriah meriah..she's super duper cute..heheh

Prettywrite said...

K.Ieja..

Sabar k.ieja..ekeke

Prettywrite said...

Achie..

ahah..ya lah entry tu kemain lagi..ahaha..
kawin?tak dapat nak agak lah bila..ada calon kah?kah kah..

Prettywrite said...

Cik Ina Do Do Cheng ..

alolor..tak pretty pun lah..baby tu memang comel..heee

Prettywrite said...

Cik Lia Lomi..

mak pak dia memang putih melepak lepak..:)

Prettywrite said...

aimie amalina ..

haha..ya betul..
tidur jelah dia tahu..hik hik

Prettywrite said...

Cik M..

Sesuai dengan orangnya nama tu..hee..nama aisyah ni lembut jer bunyi..ke nama cik m pun aisyah ni?hehe..

Prettywrite said...

hazanis..

hehe..hazanis dok delima key?

Prettywrite said...

Nisa Greennnpanda..

comel macam mak sepupu dia kan?ekekeke

Myvitrd said...

comel baby tu

Prettywrite said...

Myvitrd..

macam maknya ..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...