16 January 2012

Rindu Menggigit-gigit

Assalamua'laikum..

Weuuuu...akhirnya..dapat jugak aku meluncurkan jari jemari yang tak berapa runcing ni :-P menjejak ke blog ni..puhh..*tiup habuk*

Rindu dekat blog..rindu dekat kawan-kawan blog..nanti aku blogwalking ya..

Sebenarnya internet opis ada problem..not connected entah apa tah..so membisu lah daku..ni aku online via phone jer..bosan sangat..bos tak ada kerja tak ada..tadi dah tersengguk dekat meja..haha..

Ok lah..harap sihat-sihat semua ya..dah makan?hee..aku nak lawat kamu kamu pulak..

Tata;)

9 comments:

Hanis MY said...

rindu jugok...

Azlan Hasan said...

owh..patut laa lama tak update..hehehe

Regards,
-Strider-

CaDLyNN said...

alolo...patutla die ilang..

Woofer Storm said...

rindu ngan sis.hehee

CekbOlat-bOlat said...

pewwitt.. rinduu :3

Cik Lia Lomi said...

heeeee..siannya dulu opis Lia pun macam tu, line tak connectlah susah nak curik-curik online..opsss kantoi..heeeeeee, abaikan..

ummiarissa said...

jangan lupa lawat akak juga ye...nank balik kelate ni cuti ni...nanti akak mesej k..

Izan Ishak said...

hehe... kak izan pun baru sempat jalan2 arini. biasalah bila bband dah slow ni... bw pun ala2 aje...

~izan~ said...

akak pun slow2 bw dik.. ada je menda lain nk buat pastu tmbh dgn line siput sedut hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...