29 January 2012

Makan Besar

Assalamua'laikum..



Alhamdulillah aku dah lembali bekerja hari ini, 29 Januari 2012 :)..sekian lama  menyepi..eceh padahal baru berapa hari.. ha ha..


Entry makan besar bukan nak cerita pasal tahun baru cina yang lepas..tak..tak..aku tak terlibat..cuma ni haa..


Nasi goreng kerabu dan air nyior freshhh..;)


Itu lah makan besar aku..setiap kali hujung bulan or gaji mesti belanja lebih sikit..maksud aku masakan panas dan air minum sekali..kalau tak hari lain nasi bungkus and air minum kat ofis jer..hihih..itu pun dah RM5.70 dah pun..mahal ok..tu nak cakap lagi murah dari kat tempat kau orang ler tuuuu..heeee


Bila gaji memang kena treat diri sendiri untuk something..ini baru makan jer..hik hik hik..



Ok nak sambung makan..
eh..kamu makan apa tu weekend ni..makan luar la tuuuuu. ;)

13 comments:

Pen Biru said...

memang itu yg perlu dibuat..badan dah penat keja..takkan makan sendri pun nak berkira..ye tak?

klcitizen cikgunormah said...

malam ni tak tau nak makan apa lagi :) tengoklah nanti apa yang boleh jadi rezeki, ngap je

Elih Japahar said...

Semestinya makan luar hehe..:)

Ujie said...

betul..dah penat kerja kenalah ada reward sikit. lps tu semangat semula nak kerja.

Woofer Storm said...

hari2 makan kat luar..hehe

#baru ingat nak updte ye?gigit nak?hahaaaaa

Teenager Housemaid said...

nasi goreng kerabu?
whoa..macam sedap je kak..

Rai said...

sesekali takpe..akak pun macam tu.. eheehe..

Razif Mokji said...

sedap makan nasi kerabu di Gua Musang Station masa nak balik ke Puncak Alam .... pd pagi 29/1/12

CaDLyNN said...

besarnye mkn..tak ajak kite pon..uhuhuks :p

hatiputera said...

lama tak makan nasi kerabu dengan lada yang ada kelapa di dalamnya,,,

Izan Ishak said...

best tu yna... minum air nyior...

kak izan sefamily pun biasanya en hubby treat makan kat luar time gaji juga. alhamdulillah... anak beranak kena tempiasnya...

~izan~ said...

betul tu dik,kena hadiahkan sesuatu utk diri sndiri mcm mkn besar yg adik kata tu =)

Nisa Greennnpanda said...

ari tue mkn ape eh?
err...x igt lak, hehe.. XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...