19 January 2012

Mutiara Kata dan Tak Dapat Tidur

Assalamua'laikum..

Susahnya nak pejam mata malam ni..
Taknak lelap pulak ia..
Nak seksa aku la ni..esok dahla nak kena bangun awal lagi..
*Haish*

Sebelum aku terlena dibuai mimpi ngeri lagi malam ni..erkkk?..
Aku nak share mutiara kata yang aku ada terbaca dekat web IK tadi..

"kadangkala kita perlu berundur 2,3 langkah ke belakang, untuk kita melompat lebih jauh ke depan"

Kata-kata yang sangat mendalam meaning nya right?renung-renungkan..


It relates to me!ho ho..


Dah..dah!nak tito..malam indah semua..:-x

7 comments:

CekbOlat-bOlat said...

hurm ?
sdg brfkir,,,

Woofer Storm said...

ermm tak reti nak lompat sis,sy kan gemuk..hehe

#slmt pagi^^

Kakcik Seroja said...

Mungkin betul mutiara kata itu. Macam orang masuk sukan lompat jauh tu, kan? Kena undur dulu, sebelum melompat. :)

CaDLyNN said...

awatnye yna susah nak tdo ni...

SSfatihah said...

sgt2 suka mutiara kata tu...nk pinjam bleh?...he3

Pok Amai-Amai said...

Ish....pagi nie bgn lewat tak?

Azlan Hasan said...

betul2 memang tu..kalau nak lompat jauh memang kena amik step..hehe..tapi hati2 jangan sampai undur terlanggar tiang..hehehe

Regards,
-Strider-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...