08 January 2012

Nak Cari Calon Suami

Assalamua'laikum..


Jumpa ini dalam fb kakak ku tadi..





Eekkeke..:))..lawok lah ustaz ni..dah tu siang-siang nak pakai spek hitam ker macamana?ahahah..


Tapi quote tu still sweet yes..



15 comments:

Myvitrd said...

Terbaik ustaz ni.. saya suka cara penyampaian dia.. simple & makan dalam.. hehehe

Prettywrite said...

Myvitrd..

hehe..memang betul2 makan dalam..terkena jer dengan ceramah dia..heee..

~ yus ~ said...

hehe, tak come takpe ya, tutup lampu je kan...ustaz azhar idrus ni mmg best!

nur said...

UAI ni memang terbaikla kan Prettywrite.. direct je tak berkias pun..

CekbOlat-bOlat said...

haa.. kan? heheh

tutup lampu.. pewwitt

sisdee said...

hahahah i suka dia..mmg sempoi jek dan ayat2 dia tu semua mdlam :)

Prettywrite said...

K.yus..

ahah..jimat letrik..:p

Prettywrite said...

nur..

tu lah..jelas lagi nyata point dia..hehe

Prettywrite said...

CekbOlat-bOlat ..

haha..pewwit kenapa tu?suka ya tutup2 lampu..?hahaha

Prettywrite said...

sisdee..

ramai sangat orang yang suka dia..tapi dia rileks jer..hehe..

ieda said...

yeeee ekekek siang pakai speak leerr ;)

Prettywrite said...

k.ieda..

haha..kelam lah pemandangan ya..hhhhe

Nisa Greennnpanda said...

haha..terbaikkk la ustaz!!

"xcomel xpe" (suke ayat nie..hehe..)

yna, jom cr calon suami.. ^_^

misya said...

hehehe

CaDLyNN said...

suke jugak ustaz ni..jom cr calon suami..ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...