30 January 2012

Awan Nano

Assalamua'laikum..




Macam dah tak mampu nak urus blog ni kan..
Macam dah haru sangat hidup ni..
Macam masa yang ada tak cukup sangat..
Macam..macam..







Nak mengeluh tapi sia-sia..berdosa lagi ada..
Aku nak blogging dan jenguk kawan-kawan macam selalu..
Tapi...
Semuanya jadi kekangan..
Ada masa sikit aku curi blogwalking mana yang sempat aku komen..
Banyaknya..tak sempat..









Sedih sebenarnya..
Rasa macam jauh dengan kawan-kawan blog..
komen dekat entry pun dah tak tereply macam dulu..
aku suka reply komen kawan-kawan semua..
Sebab aku adalah jenis yang komen kat blog orang dan suka tengok apa yang owner tu reply pada komen kita...:p
Rasa dihargai..serius!






Terima kasih untuk yang sudi ke blog ore klate ni:)
Terima kasih komen..terima kasih jadi kawan di alam maya..
Harap-harap tak ada yang cop aku sombong ya..
Masa aku blogging hanya di pejabat jer..
Masuk tahun baru ni..kerja dah tambah alhamdulillah gaji pun naik so terpaksa berkorban..


Dekat rumah malam-malam berpeluh jer tangan aku rindu nak berblog..haha
sebab tu kadang-kadang aku online via mobile phone walaupun seksanya Allah jer tahu..hu hu..





Banyak entry tergendala..

Hajat nak buat giveaway and contest sepatutnya..tengoklah nanti macamana..
Masa..masa...nak mintak extra 1 jam instead of 24 jam bulih?huuu..












Doakan aku jadi blogger yang waras balik yaaa...;)













Eh..sesuai tak tajuk entry awan nano?wakaka..

8 comments:

Izan Ishak said...

it's okay yna... mana yg penting kita dahulukan ye. ada masa bolehlah blogwalwing n reply komen semua...

Acik Erna said...

eita..mana la eita dapat gambar baby yang comel2 ni..eita..jangan sedih2 ye..ceria dan seyum selalu..

Cik Lia Lomi said...

hehehehe, bolehlah kot...tak apa slowly, kalau sibuk lebih baik kita pentingkan kerja dahulu..kan? kan? kan?..

Ujie said...

wah..sampai berpeluh2 yana..tanda2 ketagih blog tu! ^__^

takpe yana, akak faham..
dulukan kerja, itu punca rezeki. juga ibadat.

CaDLyNN said...

alalala...siannye..bz ye..takpe..take ur time..keje lg penting kan?

misya said...

buat mana yang perlu dulu

~izan~ said...

slow2 dik.. kdg2 kita ni rasa masa mcm tak cukup je kan..tp tu la,kena la curi2 mcm adik kata tu..

dahulukan yg penting2 dulu yer =)

Nisa Greennnpanda said...

xpe2.. keje kn lg pnting, hehe..
yna mmg dh byk komen kat blog sy br nie, hehe..

sori aa lame xjenguk sni, huhu~.. T_T
sy pun cam yna gak, suke reply komen org & tgk ape yg org reply bile kite komen, hihi~..

p/s - jwpn utk soklan yna: yup3..mmg sy ade prob pun..personal stuff, huhu~.. T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...