05 January 2012

Bila Orang Kuala Lumpur Shopping di Pengkalan Kubor

Assalamua'laikum..



Teruskan cerita cuti tahun baru tak habis-habis lagi ni..ada 2 entry lagi kot..ahaks..kalau kau orang penat nak baca aku lagi penat nak cari idea nak taip tahu...?maka bacalah walaupun terpaksa..pleaseeeee..:))


Pengkalan Kubor..siapa tak pernah datang?alololor siannya dia..hi hi hi..sini kawasan bebas cukai macam langkawi nun jugak la..tapi coklat tak ada lah kat sini..hehe..



Parking dekat kompleks imegresen..belah sana nun Thailand sudah..naik bot kejap jer dah sampai oversea..lalala..



Mauk-masuk jer dah disaji dengan macam-macam jenis mainan..so hye hye untuk yang ada anak-anak kecik..sila bersedia dari segi mental dan fizikal..kui kui kui..



Jeans..K.ja tengah pilih jeans untuk suami kesayangan yang tak dapat cuti balik kampung..:p



Tudung..dah penat aku tengok macam-macam jenis tudung..



Anak buah aku..kakak..jadi model kedai tuala jap..



Orang perempuan..tak sah tak beli periuk belanga..hehe..kuali tu K.Tie yang beli..



Macam-macam ada..



Ma beli pinggan-pinggan apa namanya ni? sebab nak simpan semua pinggan kaca dia..ekeke



K.Ja tak habis-habis dengan brooch rambu ramba dia..aku ni kadang-kadang suka..datang nagin tak suka..tengok dari jauh je lah..padahal murah-murah jer..huhu



Sarung bantal..3 seploh ringgit..standrd lah tu kan..



Terowong maut untuk poket anda..keh keh keh..



Hariz...asyik mengamuk nak mainan..nak beli yang entah apa-apa..last-last dapat yang ni terus bising 'bila nak balik ni..lamanya...'..haha sabar jelah..nak balik main la tu..



K.Ja dengan K.Tie with hasil shopingan..tu sebahagian jer..tak cukup tangan sudah..:))



Last sekali gambar bear 2 ekor nih yang aku geram sangattt..warna hijau dia cantik sebenarnya dah masuk gambar jadi pudar pulak..

Ada siapa-siapa nak hadiahkan?;) ..lalalala..





16 comments:

CaDLyNN said...

murah2 ke kat pengkalan kubor ni..bestla dpt shopping sakan!
next time yna balik kg bolehla lin pesan..hahaha

kakcik said...

Dah lama sungguh kakcik tak sampai ke PK ni... :(

Prettywrite said...

murah juga lah lin..eh yna memang dok kelantan..nak pesan apa cakap jer..kikiki..yang dok kl tu kakak yna..:)

Prettywrite said...

kakcik..

datnglah bawa family jalan2 sini kakcik..;)

hazanis said...

LAMO DOH XG KALA KUBOR..:p

Acik Erna said...

terujanya acik nak kesana.

Prettywrite said...

hazanis..

tu lah..yna pun g jarang2 jah..:)

Prettywrite said...

Acik Erna..

datanglah acik..cuti raya cina nanti..:)..boleh borong sakan..:)

ieda said...

tempat yg paling best utk dilawati dan utk shoping ekeke ;)

Izan Ishak said...

shopping2 kat sana sampai poket nipis mmg best. k.izan last pegi sini thn 2004. kebetulan nenek hubby k.izan mmg dok kat tanah merah...

pinggan melamine kan...yg mak yana beli tu...

Prettywrite said...

2004?yana form masa tu..tak tahu apa2 lagi bab shopping..ehehehe..oo ada darah kelantan gak lah ya belah hubby akak?;)


owwhh..ya melamin..tu la tak kenal pun..haha

Prettywrite said...

k.ieda..

hehe..kalah sogo..ahaks..

Onitsuka_hana said...

hana suka p rantau panjang, pengkalan kubor skali je..:

Prettywrite said...

Onitsuka_hana ..

yna tak pernah sampai rantau panjang lagi..keh keh..

Onitsuka_hana said...

aii.. owg kelantan xsampai rantau panjang? hehe

Prettywrite said...

ahaha..yang tu jauh sikit dari rumah la hana..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...