03 January 2012

Baru Merasa Tutti Frutti @ Kota Bharu

Assalamua'laikum..



Oh alhamdulillah sebelum masuk tahun baru tercapai jugak hajat di hati nak merasa tutti frutti..lalala..jauh sangat letaknya..cuba buat dalam bandar KB senang aku terjah..:p



boulivard(betul ke eja?) yang dah siap tapi tak berpenghuni..

Taman Tengku Anis dengan Tuttiputi ni seberang jalan jer..so bawak budak-budak main taman smbil menikmati kelazatan tuttiputti yang menjerut leher aku..hahaha



jakun..:))




First time masuk tak reti nak buat apa so aku tanya jer abang kaunter tu..dia siap datang dekat kita orang tunjuk cara..ha ha..so bagus layanannya..tuan pun handsome..8->




Ni la abang yang mesra pelanggan tu..abang ke?aku rasa lagi muda dari aku ni..oit aku belum tua lah..ha ha ha..time ni K.Ja dok tanya dia ni sos apa pulak..cincai jer semua bubuh dalam cup..




Cup depan ni aku punya..aku ambik aiskrim yogurt yang asli..wallaaa..sedap sangat..masam-masam rasanya..boh pulak sos stoberi, buah stoberi masam gilerrrrrrr :))..then kiwi ngan apricot kot..lain lain aku tak ambik..tak suka..tu pun dah RM 10.50 hooiiii...:-o ..insaf terus..ha ha




Kita orang ambik 4 cup jer share share..jadi la untuk cuba..lain kali baru kita pulun..tu pun kena kumpul duit dulu baru datang balik..hahaha..


Sambil makan sambil lepak kat taman dalam hujan renyai...next entry..hihihi..





23 comments:

diana said...

kalau buat sendiri tak mahal gitu kan.??boleh makan ramai2 lagi..:)

Prettywrite said...

k.diana..

tak pandai masalahnya..ahaks..

Dalila Hamid said...

akak x penah masuk makan lagi... femes la kedai tu... tpi mahal sgt...

Ieja said...

wow jeles..hehe
tak dapat merasa lagi ni..hasihhh :P

Cik Lia Lomi said...

hehehe, pernah merasa juga. sedap tapi harga dia boleh buat orang tersedak jugalah..

aimie amalina said...

heeeee
penah ase sekali je ritu taw
dap kan :))

CIK TOM said...

mahalnya tp sedap ek..heee

CaDLyNN said...

lin suke sgt frozen yogurt...sedap!

kalo p mall mane2...nmpk TF or Jco..sure beli punye..hehe

Ujie said...

dah lama berhajat, tapi tak pegi2. tak jauh pun dgn rumah.

mahal kan..setakat merasa okla. membazir kalau selalu.

Prettywrite said...

K. Dalila..

kena try kot sekali..cuba rasa..hehe

Prettywrite said...

Ieja ..

ala apa nak jeles..tercekik jugak time nak bayar..50 melayang..hahah

Prettywrite said...

Cik Lia Lomi..

haha..tahu takper kan..mujur sedap..takder menyesal sangat..kikiki

Prettywrite said...

aimie amalina..

sekali pun jadila..janji dapat rasa..heee..a'ah sedap ngat..:)

Prettywrite said...

CIK TOM..

iya..benda sedap tak sah kalau tak cekik darah..haha

Prettywrite said...

CaDLyNN..

hehe..yna yogurt or lassi memang suka lah lin..tapi nak beli selalu..errrkkk..mungkin tidak..hehe

Prettywrite said...

k. Ujie..

cubalah sekali kak..hehe..
mahal sangat2..huhuhh

Fakhruddin Aziz said...

sedapnya...
alang2 dah duk klantan ni...nak singgah la kat KB....

tapi harga mesti cantek kan?

Prettywrite said...

singgah la..:)
harga dia memang sangat cantik..sediakan poket tebal-tebal..heheee..

G@D!z$ said...

sy dh kongsi tips up follower...http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/tips-tambah-follower-blog.html

Prettywrite said...

ok tq..:)

Nisa Greennnpanda said...

ala.. sy xpenah rs lg, huhu~.. T_T

Myra Jay said...

Tutti Frutti ni sekali sekala layan boleh la, kalau selalu mau robak poket :)

Onitsuka_hana said...

hana slalu makan. nnt kita jumpa awak belanja makan k :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...