09 January 2012

Perubahan Ke Arah Yang Lebih Baik

Assalamua'laikum..


First of all..dont be shock lah kot kot rasa macam salah masuk blog..no no no!ni memang blog aku..Yana Prettywrite :)
Aku dah ubah layout atas saranan K.Diana and K.Yus..thank you kak comelsss..
sebenarnya aku selesa dengan layout sebelum ni..3 column..
entah aku selesa macam tu..
tapi atas nasihat kakak kakak yang lebih otai maka aku ambik keputusan..bertukar!hahah..


Aku change to simple simple jer..
aku tak suka serabut sangat..header header semua pun aku tak minat..tapi aku rasa nak buat header gakla..tema mestila kelantan meh..hehe..siapa nak buatkan?free ke caj?lalala..


Macam ni..lebih kurang blog lama aku jugak..
blog lama aku dari 2009 lagi..wink wink..tadi aku godek godek blog tu as visitors..
argggghh..rindu semua kenangan kat blog tu..
banyak yang aku nak delete..tapi buat masa ni masih malas lagi..
sila lah kalau sudi..http://rossywafiy.blogspot.com/
ke familiar blog lama aku dengan kamu?hehehe..
owh rindu juga pada anon dekat sana..anon kat blog aku adalah sangat baikkk..belum jumpa yang jahat jahat..heee..


Last but not least..ayat skema surat..kikiki...

Happy Belated Birthday to My Dear Lin Cadlynn..:)
Harijadi yang keberapa sila terjah blog her itself..;)..hadiah coming soon ya yunk..lalala..suka la tu dapat hadiah?haha..
Lin sangat friendly even aku baru jer kenal dengan dia tapi sangat-sangat tidak sombong..
nice to know u dear..harap boleh jumpa 4 mata one day!



Ok lah..nak balik..
kakak aku dah pesan roti sandwich pulak..suka betul kirm-kirim barang kan..nasib lah aku rajin..haha..

Tata!

28 comments:

CaDLyNN said...

ha..alamak...speechless...thank you dear...:)

nnti kite plan hang out bersame2 ye..pi jogging ke..wakaka..tak leh blah btul idea! =))

Nisa Greennnpanda said...

hehe.. nice la prubahan kat blog yna nie.. td mmg butl, igt salah msuk blog, ngehehehe...

~ yus ~ said...

simple, but nice yna...:)

Ujie said...

betul..akak pun lebih mudah tengok blog yg 2 colum.

header yg simple mcm akak tu, buat sendiri guna Photoscape. free download dari internet.

Cik Lia Lomi said...

hihihi, yang sekarang lagi simple dan best!. :D

Onitsuka_hana said...

a'a dah berubah wajah :)

Iffah Afeefah said...

mmg smple

tp ok what

Cikpuan rara said...

wow nice.nmpk lg kemas dan menarik.

klcitizen cikgunormah said...

wah... jenguk juga ke blog lama yna yang lama tu. sayang juga kalau x di update di sana juga tu :)

Woofer Storm said...

sis pun otai apa,dari 2009 tu..jeles sekejap..ahahaa

#sejuk je tengok pic ni..rasa nak ke kelantan pula.hahaaaa

Teenager Housemaid said...

wah da lama rupenye akak berblogging..:)

suka layout baru ni..simple...hehe..n nampak lagi kemas! :D

ummiarissa said...

oklah yna..simple2 jer..akak punya blog adik yang tolong buatkan..so tak retilah nak tukar2 lagi...

Prettywrite said...

Lin..

speechless eyh..tu jer mampu wish dari jauh..hehe..
owh jogging?kat mana?kb ke kl?haha

Prettywrite said...

Nisa..

nice eyh?hehe..tq..tak salah dah..blog sengal ni la jugak..kikiki

Prettywrite said...

K.yus..

tq k.yus..atas nasihat k.yus la ni pun..hehe

Prettywrite said...

K.ujie..

yna pun rasa kemas jugak tengok ni..heee..
owh..yna ni tak kreatif ni caner nak buat..nak yang funky but simple..kui2..

Prettywrite said...

Cik Lia..

simple tu ya kot..best tu tak mungkin..kekeke

Prettywrite said...

hana..

heee..blog pun kena berubah sempena tahun baru..hik hik

Prettywrite said...

Iffah..

ok eyh..harap2 macam tu lah..hikss

Prettywrite said...

Rara..

kemas dan kosong ni..hehe..blog rara lagi cun la..:)

Prettywrite said...

Cikgu Normah..

terima kasih cikgu sebab jenguk blog tu..
taknak dah update blog tu..
nanti jadi 2 identiti pulak..
lagipun banyak kenangan pahit kat situ..huhu

Prettywrite said...

Achie..

otai ke hapernya follower bape kerat jer..ahah..
ooo sejuk tgok gambar..alhamdulillah..haha..maela kelate..

Prettywrite said...

Cik M..

a'ah..dah lama..cuma tulis karut marut jer..haha..
ya ker..tq dear..:)

Prettywrite said...

K.ida..

ya lah simple tak sakit mata..hehe..oo takper nanti k.ida pandai lah tu lagi advance dari dia kot..heehe

Myra Jay said...

Bila ada header buatkan blog kita nampak lebih menarik..>> pendapat akak la ye:)

Akak tempah header dengan eB, cantik tau header dia buat :)

Prettywrite said...

K.Myra..

itulah..cuma nak timbang2 lagi..rasa simple tanpa header..tapi nak header..hehe..

Izan Ishak said...

kak izan pun suka perubahan blog yana ni... simple n kemas aje!

wan nurul hezrina said...

kalau 3 coloum payoh mato nak baco..sbb kechik bena..kalau 2 column meme bleh baca n gambar besar..so blog yana nie oklah=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...