02 January 2012

Mengantuknya...

Assalamua'laikum..



Urghhhh....sangat-sangat mengantuknya pagi ni..


Ni lah gara-gara bila tidur lambat dan dan pagi ni pulak hujan..huuiiii..mata asyik nak pejam jer lah jawabnya..:))..boring..boring..


Ni semua salah K.Ja ngan K.Tie sebab mintak aku ironkan manik kat tudung ngan baju dia orang semalam..hahaha..ohh balik rumah karang dia orang dah tak ada..balik KL sudah..sunyiii...:(


14 comments:

Niza Romli said...

hari ni cuti lagi..boleh sambung tidoq...:P

ini aku? said...

betol cuti g tido hohoho.

ieda said...

ekekek ngantuk sorong bantall dikkk ekek

~ yus ~ said...

hehe, jangan jadi macam orang dalam gambar tu sudah, cari2lah bantal kalau nak tidur ya..:)

Teenager Housemaid said...

saya pun terase macam mengantuk bace entry ni..haha

Dalila Hamid said...

tidur time hujan2 mmg best!! sejukkk!!

aimie amalina said...

alololo
cube buka mata luas2
hehehehee

Mia Liana said...

uikkk ngantuk ke? hehehe..

p/s: nak tanya, tak nampak pun shoutbox... pasang lah ya... (syarat utama segmen). yang shoutmix ni dah expired.

Kakzakie said...

Kakak bayangkan pretty ngantuk macam gambat tu kelakar betul...

Izan Ishak said...

nasib baik kat sini tak hujan... kalau tak mau juga tido sambil pakai selimut...hehe...

nazihan ali said...

sy pun ngah ngantuk ni kat ofis..huhu

Woofer Storm said...

sabar je la.mgkn bertemu dilain masa..mgkn??

eda_ej said...

kalau rase mengantok dan kat luar hujan, ubat die memang sedap dapat bantal.. hhehee..

Razifredz said...

layan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...