06 February 2012

Kenduri di Felda Kemahang 3

Assalamu'alaikum..




Errr..maaflah ya asyik entry kenduri jer aku ni..ini kenduri kahwin anak sepupu aku ni dekat Tanah Merah..oh terasa jugak macam makcik-makcik sebab entry hang out dengan family sahaja..tak berlibur kah kau yana?haha..eh family first ok!:p



pelamin tema hijau..oh keluarga pengantin juga tema sama..;)



apahal aku nak serius sangat while kakak aku tergelak tu?hehe..keliru..nak snap gambar dengan pengantin tapi still dok mekap lagi..ambik jelah dengan pelamin biliknya..



sepupu2 duai..family belah ma memang ramai..



Dah kenyang..jom pulang..ambik gambar kat kawasan Felda..syokla tengok perumahan Felda ni tersusun and cantik bersih kawasannya..tapi jauh dari bandar tu yang tak syok..hehe..



Gambar makanan yilek ya..tak ingat lansung kat kamera sebab dah dapat kerabu pucuk paku..makan tak pandang kiri kanan..ahaha..



2 comments:

Munnafendy said...

erkkk mane pengantinnye??? hihi

misya said...

kawasanfelda mmg best kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...